Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részt vennél egy ilyen esküvőn?
A párom hosszú hajú metál zenész, én is ezt a stílust követem, bár rajtam nem látszik.
Arra gondoltam, összehozhatnánk egy gothic esküvőt, imádom ezt a stílust.
Csak zenében, ruhákban és díszítésben különbözne a hagyományostól.
Szívesen esküdnék ilyen ruhában:
Vagy egy ilyenben:
Természetesen a vendégektől is hasonló megjelenést várnék el.
(Külföldön lenne, nem Magyarországon)
Részt vennék rajta, persze. Egyébként sem szeretem a haggyományos fehér, habos-babos esküvői ruhákat. Az első válaszolónak üzenem, hogy tök mindegy, miben esküszik a pár, nem lesz valakinek értéktelenebb a házasságkötése, csak mert nem a szokásos magyar dínom-dánomot élvezi.
Annyit még, hogy sem ilyen ruháim nincsenek, sem a stílust nem követem, ezért elég nehezékesen tudnék így megjelenni...
Kedves első 21:10-es!
Az egy dolog, hogy nekem fel kéne nőni, de amint látom, neked is. A másik zenei ízlését lehúzni, ilyen stílusban kritizálni max általánosban szokás.
Nincs bajom a zenei ízléseddel, ha neked a technós mókusnyávogás tetszik - ugyan, amit én hallgatok, az meg a legtöbb ember szerint tűrhetetlen, förtelmes rákos hörgés zörejjel a háttérben. Nem az zavar, hogy te ezt szereted vagy hallgatod, hanem inkább az, hogy ezt metálként kategorizálod be, de ez mindegy, nem téma.
A lényeg azon van, hogy még mindig ott tartotok, hogy a kinézet a legfontosabb és az teszi az embert, és ezt a vendégeitekre is szeretnétek ráerőltetni. Gyerekes, beszűkült gondolkodás.
Gondolom ha egy ismerősöd barbinak öltözve házasodna és pink lenne a dresscode a hölgyeknek, fehér meg az uraknak, te lennél a legjobban felháborodva, hogy na azt már nem...
Kedves black metálos válaszoló!
Nem én neveztem el a goth metált metálnak, szóval ne nekem panaszkodj.
Ha fontos lenne nekem az illető, aki meghív elmennék, mindegy milyen stílusú ruhába öltözik. A zene nem tetszene szerintem, hosszútávon még nehezen is viselném el, lehet, nem maradnék sokáig, de jó képet vágnék hozzá, nem akarnám rontani a hangulatot.
Viszont ha kikötnék, hogy én is ilyen cuccokban jelenjek meg, biztos nem mennék el. Azért mindennek van határa! Én nem szeretek így öltözni, nem az én stílusom, hülyén is néznék ki ilyen szerelésben. Legalább ilyesmit ne erőltessen már rám senki, ezt nagyon nagy bunkóságnak érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!