Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részt vennél olyan "esküvőn", ahol 2 férfi létesít bejegyzett élettársi kapcsolatot?
Párommal szeretnénk bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíteni, az a kérdés, hogy "2 tanús" esemény legyen, vagy a közeli rokonokat, barátokat is meghívjuk?
25/F (meleg)
Azok a barátok akik eltudtak fogadni, azokat hívjátok meg szerintem őket nem zavarná. Aki meg nem tudta elfogadni az meg úgyse a barátod.
Én részt vennék.
Bocs, de engem akkor se érdekelne, ha a rokonom volnál.
20L
Miért ne? Két ember, aki szereti egymást, hivatalosan is összeköti az életét. Oly mindegy, hogy heterók vagy melegek. Örülök nekik.
25/L
Ha legalább az egyiket ismerem, és jóban vagyunk, akkor miért ne? A barátaim boldogsága akkor is öröm számomra, ha történetesen melegek.
40/F - hetero
Nekem nincs bajom a homoszexuálisokkal, de vigyázz, mert nagyon kényes terep, tehát csak olyat invitálj meg, akiről tudod h elfogadja! Tanúnak meg olyas valakit kérnék meg, akit régóta ismerek és biztos, hogy ott van ha kell és elfogad úgy ahogy vagy:)
Tehát ha van több ismerősöd aki elfogad így, akkor lehet nagyobb buli, ha nincs, akkor pici buli.
Sok boldogságot:)
Örömmel mennék :) Úgyis ti tudjátok, hogy kik fogadják el a kapcsolatotokat és kik nem, utóbbiakkal felesleges vitát kezdeményezni a meghívóval, az előbbiek viszont biztosan ott lesznek (zárójegyben jegyzem meg, hogy mennyire szomorú az, hogy bárki a házasulandók neme alapján dönti el, hogy elmenjen-e).
Gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!