Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részt vennél olyan "esküvőn", ahol 2 férfi létesít bejegyzett élettársi kapcsolatot?
Párommal szeretnénk bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíteni, az a kérdés, hogy "2 tanús" esemény legyen, vagy a közeli rokonokat, barátokat is meghívjuk?
25/F (meleg)
Persze, hogy részt vennék, ha az ismerőseim! Ha valamivel nem értek egyet akkor az csakis a "bejegyzés" lehet. Nem vagyok híve a hásasságnak, és ehhez hasonló dolgoknak, de ez nem probléma, ha más akarja. Azzal, hogy ki kibe szerelmes, sosem volt gondom.
De te ismered a rokonaid, nem? Ha szeretnek így ahogy vagy, akkor nem kérdés, hogy elmennének.
Ha meghívnak, természetesen. Sosem csináltam nagy ügyet a nemi identitás kérdésből, hiszen nem az én dolgom ítélkezni. A fő, hogy két ember egymásra talált, és a boldogságuk nekem éppen elég. :)
(Megjegyzem: meglepően sok itt a toleráns válaszoló. Ezt még meg kell szoknom...)
az öcsém a fiúkat szereti. ha az ő "esküvője" lenne, természetesen elmennék. de azért nem adnám ám akárkihez! :)
csak azokat érdemes meghívni, akik ezen nem akadnak fenn, és tudnak veletek örülni.
Persze, hogy részt vennék, ha barát vagy rokon az illető és meghív :) Amúgy idézőjelbe a meleg esküvőt a vallási fanatikusok szokták tenni, jöttem, hogy lebаsszam az illetőt, erre látom, h egy meleg srác tette fel :D nem kell idézőjelbe tenni, ugyanolyan esküvő ez, mint a heteróké, még ha jogilag egyelőre nem is... Sok boldogságot!
35/L, heteró
De ez nem esküvő lesz, mert az nálunk nem lehet!
Azért van idézőjelben!
Persze, hiszen, ha meghívnak egy ilyen eseményre, akkor nyilván jó kapcsolatban vagyok az illetővel. Ha pedig a barátaimról van szó, akkor egyértelmű, hogy örülök a boldogságuknak! :)
Nekem mindegy kivel köti össze vakaki az életét, egy a fontos, hogy szeressék egymást, és boldogok legyenek!
Sok boldogságot Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!