Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részt vennél olyan "esküvőn", ahol 2 férfi létesít bejegyzett élettársi kapcsolatot?
Párommal szeretnénk bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíteni, az a kérdés, hogy "2 tanús" esemény legyen, vagy a közeli rokonokat, barátokat is meghívjuk?
25/F (meleg)
Persze, bár kicsit reménykednék benne, hogy olyan lesz mint a Szex és New York 2-ben, amikor Liza Minelli előugrik :D
Sok boldogságot kívánok Nektek, a rosszindulatú megjegyzések íróinak pedig őszinte szívből kívánom, hogy soha ne találjanak rá az igazi szerelemre, és ha találnak is egy idiótát, csak akkora tisztelettel bánjanak velük, mint amilyen gusztustalanul megnyilvánultak.
Mindenképpen. :) Azokat hívjátok meg, akiket szerettek és örülnek a kapcsolatotoknak. Ez a hagyományos esküvőkre is igaz, nem szeretem a nászajándékgyűjtő rendezvényeket, a kicsi barátságos esküvők az igazán szépek. :)
Amúgy meg egy ilyen esemény köré is lehet ugyanolyan szép szertartást köríteni, mint egy polgári esküvő, hiszen az is elvileg 3 mondattal már érvényes lenne, a többi csak látványosság. Ugyanúgy egy családjogi szerződés megkötése, miért ne lehetne ugyanolyan széppé tenni ezt is? :)
Ha jó barátok lennénk én mennék. Szerintem elég a két tanús, ki tudja mi történne...
22/L
Ha szeretem a párt, legyen rokon vagy barát, akkor minden további nélkül elmennék. Épp úgy mint ha egy hetero esküvőre mennék.
Ti tudjátok, hogy a rokonaitok, hogy állnak ehhez a dologhoz. Feltételezem, hogy a barátaitok így is a barátaitok, elfogadnak titeket így, szóval velük kétlem, hogy gond lenne.
Én tuti elmennék:D De nem vagyok 18, az baj?
De miért akarsz idegeneket tanúnak?Mindenképp család és barát legyen a tanú.Úgy sokkal jobb érzés.Vagy nem fogadnak el?
Persze, mindenképp elmennék! :) Sok boldogságot Nektek!
27 éves lány, heteró
Igen, szivesen elmennek. Ez csak a korlatolt embereknek okozhat gondot. A lelek a fontos, nem az, hogy ki milyen nemu.
Sok boldogsagot! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!