Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Részt vennél egy ilyen esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részt vennél egy ilyen esküvőn?

Figyelt kérdés

A párom hosszú hajú metál zenész, én is ezt a stílust követem, bár rajtam nem látszik.

Arra gondoltam, összehozhatnánk egy gothic esküvőt, imádom ezt a stílust.

Csak zenében, ruhákban és díszítésben különbözne a hagyományostól.

Szívesen esküdnék ilyen ruhában:

[link]

[link]

Vagy egy ilyenben:

[link]

Természetesen a vendégektől is hasonló megjelenést várnék el.

(Külföldön lenne, nem Magyarországon)

2014. okt. 17. 20:48
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
66%
Én elmennék az esküvöre, de szerintem se jó ötlet elvárni a többiektöl, hogy ök is ilyen stílusú ruhában menjenek. Amúgy a fekete ruha nagyon tetszik, amit a kérdésedben linkeltél! :-)
2014. okt. 17. 22:25
 32/46 anonim ***** válasza:
15%

Ha az átlagtól eltérő a stílusotok, legalább az esküvőtökre öltözzetek fel normálisan. A jelenlévőket tiszteljétek meg ezzel!

Ne akarjátok megszabni, hogy hozzátok idomuljanak a vendégek mint a majmok. Ha így áll a dolog ne házasodjatok mentálisan érjetek meg a házassághoz.

2014. okt. 17. 23:29
 33/46 anonim ***** válasza:
48%
Fekete ruhája mindenkinek van, ami jó egy temetésre, jó ide is... Külföldön szerintem nyitottabbak ilyesmire (bár nem írtál országot), egyik angol ismerősömnek láttam a képei közt rockos esküvői képeket, bár azt hiszem az az elővacsora volt. Amúgy nyilván azt a vendéget se dobnák ki akin fehér ing van. Ennyi ellenséges, antipatikus választ már rég olvastam.
2014. okt. 17. 23:41
 34/46 anonim ***** válasza:
51%

Nekem elég rendesnek tűnnek ezek a ruhák, mitől rosszabbak, mint a habcsókok, nem értem.

S miért ne élvezhetné ki az ember az esküvőjét... Ezt sem.

Minek felnőni komoly, szürke, másokhoz hasonlatos felnőtté? Brrr.

"Ez egy komoly, rendes ház, itt különbözni nem szokás", mindig ez jut eszembe ilyenkor. Én szeretem az egyéni dolgokat, pedig ez nem is az, hisz egy egész csomó ember tartozik ehhez a stílushoz :)

2014. okt. 17. 23:43
 35/46 anonim ***** válasza:
50%

[link]

BLACK METAL IST KRIEG!

2014. okt. 18. 00:48
 36/46 anonim ***** válasza:
38%

Sokat törtem a fejem hogy milyen techno zenére gondolhat itt az egyik hozzászóló, mert a goth metal az egyáltalán nem olyan, aztán nagy sokára leesett hogy vlsz cybergothra gondolt. Na de ez a stílus ami a képen volt pont nem olyan... akár még klasszikus zene/szimfonikus metál is illene amúgy hozzá, az könnyebben emészthető.

A többség meg leragadt a bakancsnál és a fűzőnél, holott egyikre se lenne szükség... 1-2 kiegészítő és kész [link]

2014. okt. 18. 08:51
 37/46 anonim ***** válasza:
40%

Nekem tetszene, én is szeretem a nem hagyományos, különleges, néhol polgárpukkasztó dolgokat, hiszen nem vagyunk egyformák, viszont ideje lenne elfogadnunk végre ezt, és nem bántani egymást emiatt.

Viszont épp ezért ne is várd el a "hasonló megjelenést". Akkor sokkal elfogadhatóbb a tiétek is. Inkább csak mint lehetőség legyen. :)

Amúgy a fentebb linkeltél ruhákban nincs semmi különleges, normális, nagyon szép báli ruhák, csak épp sötét színűek (nem fehér, mint általában a menya ruha). Nekem vannak is hasonló fűzőim, igaz nem gótság miatt, hanem klasszikus énekkoncertek miatt. :) Szóval egyáltalán nem kirívó más kontextusban.

2014. okt. 18. 10:01
 38/46 anonim ***** válasza:
72%

Nem olvastam a válaszokat. Voltam már ilyen esküvőn fotósként (képes beszámoló: [link] és állatira élveztem. Az elvárt megjelenés mondjuk picit húzósabb kérdéskör, de mivel a többség ünnepi ruhája (a férfiaknál legalább is) amúgyis fekete, nem hiszem, hogy nehéz lenne nekik hozzá felhúzni egy fekete inget. Nyilván az elvárt megjelenés kimerül abban, hogy sötét színű ruhában jelennek meg és nem várod el senkitől, hogy gyorsan lövessen be huszonnégy piercinget és varrassa magára két metál banda logóját, illetve legalább egy dalszövegidézetet. Nincs ezzel semmi baj, ha a hétköznapi életetek során nem álltok be a sorba, itt sem kell. Itt jegyezném meg, hogy a fenti esküvő (ami egyébként szintén nem itthon került megrendezésre) polgári szertartása azóta is a top10 legmeghittebb és legemocionálisabb szertartása között van, pedig előtte is és azóta is megfordultam már néhány esküvőn! ;)

Sok boldogságot!

2014. okt. 18. 13:17
 39/46 anonim ***** válasza:
30%
38: az az ugrálóvár mekkora ötlet!
2014. okt. 18. 16:51
 40/46 anonim ***** válasza:
63%
Az mondjuk pont tökvéletlen volt (falunapra szöktették a menyasszonyt és ott találtuk). :)
2014. okt. 18. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!