Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek ekkora felhajtás egy napra? Kit érdekel?
tudod it tpesten sem aaz van hogy fingunk egyet és az aranytömb kiesik a seggükből - komoyan nem tudom már máshogy leírni, hogy megértsd
itt is vannak szegények és gzadagaok
valakinek simán megy az élete, valakinek nem
van aki beleötöridk és valaki a kezét/láábt töri, hogelőrébb jusson
most lehet, hogy unokatesónak szerencséje volt, de akkor sincs jogod ezt mondani róla és elvárni, hogy ilyen stílusért cserébe pénzt adjon neked!!!!
tanulni sose késő, nem minden képzés pénz kérdése, van ösztöndíj, támogatás stb.
ott a neted nézz utána, ahelyett hogy szidod a mocsok pestieket!
de látszik, hogy te a sült galambra vársz és sose viszed semmire, mert csak a többit ócsárolod!
te mégis mit tettél az előrejutásért?
tanultál? képezted magad? ha kellett eltekertél a másik faluba egy jobb munkáért vagy inkább a szomszéd tehehét is megmérgezed, ha a tied is megdöglött?
21 éves vagy, és ennyire korlátolt az agyad? Felfogod te egyáltalán, amiket itt válaszolunk neked? Nem gondolkozol el azon, hogy esetleg veled illetve a gondolkodásoddal van gond. Mit képzelsz, hogy nektek is adhatnák azt a pénzt? tartoznak ők nektek, vagy mi? Micsoda rosszindulatú emberek vannak a világon. Inkább maradjatok otthon, ilyen vendégek jobb, ha nem mérgezik élete legszebb napját. Vedd fel inkább a hátsódat, és menj dolgozni, ahelyett, hogy a pestieket szidod, a saját lustaságod miatt. Nem csak Pesten tehetik ezt meg, és élnek ott is szegényebbek, akik nem tehetik meg. Nem tudom irigyelni senkitől amije van, és nem bírom azokat, akik ennyire szellemileg alultápláltak, hogy azt hiszik, csak Pesten esznek "marhát+halat."
A szabolcsi válaszoló voltam!
Inkabb lemondanam a meghivast es adja nekunk azt a penzt - pff mit képzelsz te???? milyen undorító és gusztustalan hozzáállás ez????? ki vagy te?????
ahelyett hogy elmennél jólkat ennétek, buliznátok, egy napra elfelejtenéd hogy kaki az életed. de nem...
Penzt kerni nem megalazo, ha szukseg van ra.
A buszkeseget nem lehet megenni, es a nincsre nem is erdemes buszkenek lenni.
köszi de nem, tanultam, van dipolmám
most is épp új nyelvet tanulok - önerőből
van normális munkám
és hogy értem el? önerőből! szorgalommal! magamtól! nem a rokonoktól, nem a szomszédtól! magamból! magamért! hogy jó életem legyen és meg is lesz, de te meg még akkor is ott leszel, ahol vagy
tudod miért? mert ilyen emberek sose törnek ki, csak szidják akiknek sikerült!
ez vagy te, irigy és gonosz és rossz ember!
Kedves kerdezo, mindez megvolt, es utana meg tanulni, ugyancsak ures gyomorral.
Masok is tuleltek azt, amin most keseregsz, csak nem irigykedtek arra, akinek van, hanem el akartak erni azt, ami a masiknak van. Elerni, meg a masikera vagyni.
Egyeseknek ehez kulfoldre kellett menni, ami szomoru, de a celok elerese, ha nem szerencses csillag alatt szuletett az ember, tenni kell, neha komolyan lemondani.
Ahogy a zsido mondas tartja:
"Legyel gazdag. Ha nem vagy gazdag, akkor tegyel meg mindent, hogy a gyerekeid gazdagok legyenek."
Es lehet vitazni arrol, hogy mi minden fer bele a "mindent"-be, de teny, hogy tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!