Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minek ekkora felhajtás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek ekkora felhajtás egy napra? Kit érdekel?

Figyelt kérdés
Unokatesóm házasodik. De minek ez a nagy céco? Képes 300 ezerért bérelni egy helyet amin mindenféle lógós kristályok vannak. A ruhája is annyi amennyiből mi hónapokig elvagyunk mindenestől. Drága étel marha meg hal mindenféle saláta és torta ami vagy 5 emelet. De kérdem én minek? Nalunk egyszerű bérelt ruha van, általában háznál a lagzi és mindenki süt valami süteményt. Meg vagyunk hívva, de a zene is modern, szerintem ruham sincs ami ebbe az urizálásba beleillik. Anyukám azt mondja azért van mert ő már Pesten született. Mind ilyenek?

2014. aug. 6. 20:52
 111/144 A kérdező kommentje:
de a pénzt attol elkérhetném szerinted?
2014. aug. 8. 16:21
 112/144 anonim ***** válasza:
100%

:D aztaaaa

látom a lényeget sikerült felfogni, persze kérd el, sőt még kis jattot is, miután lemondod a meghívást, biztos szívesen odaadja

én körberöhögnélek

és ezután SOHA SEHOVA nem lennél hivatalos és egy forintot sem adnék!

2014. aug. 8. 16:23
 113/144 anonim ***** válasza:
100%

Kepzeld el azt a szituaciot amikor kozlod az unokatestvereddel, hogy nem mesz el, de a penzt, amit arra aldoztak volna, hogy ott lehessetek veluk a nagy napon, az azert kene...szerinted ennek milyen uzenete lenne? Iszonyatosan megbantanad, mert ezzel azt mondod, hogy csak a penze kell, de o maga annyira sem fontos neked, hogy elmenj egy ingyen utazasra.

Ha nem akarsz elmenni, mert rosszul erezned magad, akkor ne menj. Ha szuksegetek van penzre, akkor kerj, de ne igy. Ezzel orokre tonkretenned a kapcsolatotokat

2014. aug. 8. 16:24
 114/144 anonim ***** válasza:
100%

- sajnálom kati nem tudok ott lenni az eskün.

- jaj ne, hogy hogy, miért?

- tudod, ti büdös pestiek csak zabáljátok a halat meg a salátát, meg flancos ruhákban táncoltok, én meg akkor paraszt rokon vagyok hogy nem akarok veled ünnepelni és sokat enni, hanem otthon akarok kapálni helyette. de figyu, azé' amit ránk költöttetek volna azt azért odaadhatnád oszt' jó'van...

2014. aug. 8. 16:26
 115/144 A kérdező kommentje:
sejtem mit mondtok de ha igy is ugyis szivesen segitgene akkor kerunk toluk penzt segitsegul, nem a lagzis penzbol es mondjuk en nemm,egyek el mert felvennem sincs mit szolval az ugy jo lesz szerintem
2014. aug. 8. 16:35
 116/144 anonim ***** válasza:
100%

tudod ha lemondod 0 azaz nulla forintba leszel, ergo el sem kérheted, mert el sem költené

nem eszel ott

nem utazol oda

nem alszol ott

NULLA FORINT!!!!

azért hvííott meg, hogy vele ünneplej, te meg azt nézed mennyit tudsz róla legombolni... én itt el is felejtenélek, ott roh... ahol akarsz!!!

2014. aug. 8. 16:39
 117/144 anonim ***** válasza:
100%
esteleg nem tudsz egy ruhat kolcsonkerni unokatesodtol? nem tudom, hogy mennyire vagytok olyan viszonyban, vagy, hogy hogy alltok meretileg, de egy ruhat kolcosnkerni nem olyan ciki. nyilvan megertene...
2014. aug. 8. 16:40
 118/144 A kérdező kommentje:
most mi bajod van? irtam, hogy ha kertuk segitenek. kerni fogjuk, de arra puccos helyre nem tudok kioltozni, igy nem megyek
2014. aug. 8. 16:41
 119/144 A kérdező kommentje:
o magas es vekony es ducsko es alacsony nem jok ra. ezek ugy oltoznek mint amiket latsz a teveben zimany linda, meg ilyenek. magamtol nincs ilyen ruham es nem is lesz sose
2014. aug. 8. 16:42
 120/144 anonim ***** válasza:
100%

bicskanyitogató vagy

annyit nem ér, hogy egy ruhát szerez vhonnan, de a pénze az kéne, mi?!

addig húzd le, amíg tudod, mert ha gyerekük lesz, biztos inkább ráköltenek majd, mint ilyen "család"tagokra...család...röhej!!

2014. aug. 8. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!