Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek ekkora felhajtás egy napra? Kit érdekel?
:D aztaaaa
látom a lényeget sikerült felfogni, persze kérd el, sőt még kis jattot is, miután lemondod a meghívást, biztos szívesen odaadja
én körberöhögnélek
és ezután SOHA SEHOVA nem lennél hivatalos és egy forintot sem adnék!
Kepzeld el azt a szituaciot amikor kozlod az unokatestvereddel, hogy nem mesz el, de a penzt, amit arra aldoztak volna, hogy ott lehessetek veluk a nagy napon, az azert kene...szerinted ennek milyen uzenete lenne? Iszonyatosan megbantanad, mert ezzel azt mondod, hogy csak a penze kell, de o maga annyira sem fontos neked, hogy elmenj egy ingyen utazasra.
Ha nem akarsz elmenni, mert rosszul erezned magad, akkor ne menj. Ha szuksegetek van penzre, akkor kerj, de ne igy. Ezzel orokre tonkretenned a kapcsolatotokat
- sajnálom kati nem tudok ott lenni az eskün.
- jaj ne, hogy hogy, miért?
- tudod, ti büdös pestiek csak zabáljátok a halat meg a salátát, meg flancos ruhákban táncoltok, én meg akkor paraszt rokon vagyok hogy nem akarok veled ünnepelni és sokat enni, hanem otthon akarok kapálni helyette. de figyu, azé' amit ránk költöttetek volna azt azért odaadhatnád oszt' jó'van...
tudod ha lemondod 0 azaz nulla forintba leszel, ergo el sem kérheted, mert el sem költené
nem eszel ott
nem utazol oda
nem alszol ott
NULLA FORINT!!!!
azért hvííott meg, hogy vele ünneplej, te meg azt nézed mennyit tudsz róla legombolni... én itt el is felejtenélek, ott roh... ahol akarsz!!!
bicskanyitogató vagy
annyit nem ér, hogy egy ruhát szerez vhonnan, de a pénze az kéne, mi?!
addig húzd le, amíg tudod, mert ha gyerekük lesz, biztos inkább ráköltenek majd, mint ilyen "család"tagokra...család...röhej!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!