Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz az esküvőm, viszont csak polgári és a 2 család. Nem lesz nagy felhajtás, így menyasszonyi ruhát sem tervezek. Aki volt hasonló helyzetbe, milyen ruhát vett ez alkalomból?
Nekünk is ilyen volt, én egy gyönyörű menyasszonyi koktélruhát vettem. Nem hófehér, hanem kicsit vajasabb, tört fehér és fekete csipke volt a mellrésznél, a szoknya alja egy vékony fekete szaténszalaggal volt beszegve. Meg a mell alatti csipke is. :)
Én csokrot nem akartam, anyukám ragaszkodott hozzá, szóval ő csinált nekem egy meseszép meglepetés csokrot. :) Nem bántam hogy volt, bár feleslegesnek tartottam.
Mi mindenképpen pici esküvőt szerettünk volna, nem akartunk sokat költeni rá, rajtam ilyen ruha volt:
egy ilyen boleróval:
Én még csokrot sem akartam, de visszagondolva, örülök, hogy volt a kezemben. Egy kis fehér rózsacsokrot csináltatott nekem az apósom, a férjemnek pedig ugyanabból a virágból volt egy feltűzve az öltönyére. Nem kell drágán venni, és sokat dob az egészen.
Igaza van a kettesnek, olyan ruhát veszel fel ami neked tetszik.
Nekem is kis esküvőm volt de én pl ragaszkodtam ahhoz hogy minden úgy legyen ahogy meg van írva. Nekem volt menyasszonyi ruhám, menyecske ruhám, zenekar, csokor, fotózás, székszoknya. Szóval én nem mondtam le semmiről csak azért mert 20 -an voltunk.
Ha neked egy tiszta fehér alkalmi ruha a vágyad az esküvődön akkor vegyél azt. Ha van kedves egy csokorhoz akkor rendelj, ha nincs kedved hozzá akkor ne legyen. Úgy csináld hogy neked legyen jó. Az legyen amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!