Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van hasonlo elado menyasszonyi ruhaja?
Sziasztok, nagyon sokat nezegettem a ruhakat es megtetszett egy par modell de sehol nem talalom hasznaltan oket :( es ujon nagyon dragak, megkoszonnem ha tudnatok segiteni, hogy hol tudom beszerezni peldaul ezt a modellt :
Ez álomszép!!! De komolyan, gyönyörű ruha!
Hogy hol tudod megszerezni pont ezt, azt nem tudom, de érdemes megnézni kölcsönzőkben, szalonokban, mert lehet, hogy találsz hasonlót. Esetleg hirdetések között is szét lehet nézni.
Koszi szepen a valaszt. A vicc az, hogy lassan mar ra se tudok nezni mas ruhara :D es kulfoldon vagyok ezert probalom igy keresni, hatha mazlim van :) mert ha valaki megmondja, hogy hol lehet megvasarolni akkor mar repulok is :)
meg van egy par ami nagyon tetszik
Hat nem tudom, valahogy idegenkedek a varronoktol... nem hiszem, hogy ilyen szepet tudnak varrnai :P
De probalkozok hatha talalok valahol, koszi a valaszt es orulok, hogy tetszenek a ruhak :)
Méltán idegenkedsz tőlük, Magyarországon sajnos ha nem egyenesen tervezőhöz viszed, akkor általában silány minőséget és kivitelezést kapsz az esküvői varrónőktől, a legtöbbjük leragadt 20 évvel ezelőtt.
Az első linkelt ruha Maggie Sottero 19823-as modellje, ezt a ruhát biztos hogy meg tudod szerezni otthon, keress rá a MS hivatalos oldalán a magyarországi viszonteladókra! Rengeteg szalonnál kapni a ruháikat.
A második Sottero és Midgey (a fent említett tervező különkiadása egy másik tervezővel együtt:) sorozatból az Isabella nevezetű. Szintén beszerezhető itthon :)
Hajrá!
Koszi :)
De meg tudod mondani, hogy pontosan hol szerezheto be?
Karacsony elott leszek atutazoban Magyarorszagon es kellene egy pontos cim, hogy tudjam megnezni :)
Tudom, hogy tul sok keresem van :P
Itt begépeled hol vagy, kidobja a közeli hivatalos viszonteladókat minden adattal. Felhívod őket, hogy a neked tetsző modell épp elérhető-e a méretedben, ennyi:) És ha nem, karácsonyig még beszerzik!
Magyarországra ezeket adja be:
Golden Rose Szalon
Mr. Sandor Nagy
English Speaking Phone
,
Phone: 36-30-400-5898
Get Directions
Golden Rose - Patricia Szalon
Teréz krt 54
1066 Budapest,
Phone: 36-1-322-1309
Get Directions
Monaco Esküvői Ruhaszalon
Rákóczi út 13
8360 Keszthely,
Phone: 36-83-315566
Get Directions
De külföldön is kereshetsz, ha kint élsz.
Ha használtat keresel, egyszerűen keress rá az ebayen szintén a szériaszámra az elsőnél, a másiknál pedig a ruha nevére + mindkettőnél a tervező nevére.
Szóval pl. "sottero isabella used dress/gown" vagy "sottero 19823 used". Van több angol/amerikai, kifejezetten 1-2x használt ruhák eladásával foglalkozó oldal (preowned, stb.), de az ebayt is érdemes megnézni.
pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!