Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minek ekkora felhajtás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek ekkora felhajtás egy napra? Kit érdekel?

Figyelt kérdés
Unokatesóm házasodik. De minek ez a nagy céco? Képes 300 ezerért bérelni egy helyet amin mindenféle lógós kristályok vannak. A ruhája is annyi amennyiből mi hónapokig elvagyunk mindenestől. Drága étel marha meg hal mindenféle saláta és torta ami vagy 5 emelet. De kérdem én minek? Nalunk egyszerű bérelt ruha van, általában háznál a lagzi és mindenki süt valami süteményt. Meg vagyunk hívva, de a zene is modern, szerintem ruham sincs ami ebbe az urizálásba beleillik. Anyukám azt mondja azért van mert ő már Pesten született. Mind ilyenek?

2014. aug. 6. 20:52
 131/144 A kérdező kommentje:
valamikor szeptemberben
2014. aug. 8. 21:49
 132/144 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem mentek, akkor miért nem lehetett egyenesen megmondani? Nem hiszem el, hogy lehet valaki ennyire sötét és primitív.
2014. aug. 8. 22:11
 133/144 anonim ***** válasza:
100%

Elég szívszaggató lehet az unokatestvérednek,hogy a családja egy része nem jelenik meg élete egyik legfontosabb napján.És ha nincs olyan ruhád?

Arra nem is gondoltál,hogy talán találsz egy helyes,kedves,rendes gazdag pasit,és kirángatna az életedből?

Menj el a lagziba! Talán akkor majd ott helyben az unokatestvéredre nézve emészt a bűntudat,és megtudod,hogy milyen ostobaságok jutottak az eszedbe.

Amúgy szokj le a "pestizésről".

Én kisváros mellett lakom,faluban,de rendszeresen bejárok... de ettől még nem vagyok szűk látókörű.Hasonló lagzira vágyom,ahol jól érezhetem magam a családom ÖSSZESTAGJÁVAL,vagyis az unokatestvéreimmel is és a barátaimmal.Nekik is ez egy boldog napjuk lesz,szeretnék,hogy ti is a részei legyetek,és együtt szórakozzatok.Miért olyan nehéz ezt neked megtenni?

Úgy tűnik,mint ha nem is szeretnéd az unokatestvéred.Engem nem tartana vissza a ruha kérdése...

2014. aug. 9. 00:44
 134/144 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly volt az esküvőnk, ilyen "még nem tudjuk megyünk -e ", vagy megyünk (de közben nem jöttek) miatt 150 ezer Ft-ot fizettünk ki a semmiért!!!!!Fölöslegesen, mert a kajájukat ki kellett fizetnünk...és ez rohadtul nem volt aprópénz! Szóval mondhatnám, hogy menjenek a brantba az ilyenek....
2014. aug. 9. 22:21
 135/144 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te helyből vagy akkora tahó, mint más nekifutásból.

Ha nem akarod odatolni a képedet, akkor nyíltan meg lehetne nekik mondani, nem húzni a másik agyát, ő meg dobálja ki asok lóvét a nagy semmire.

Bár kétlem, hogy tudsz még számolni attól a nagy irigységtől, ami a fejedben van.

Boldog életet! ;)

2014. aug. 10. 13:57
 136/144 anonim ***** válasza:
94%

Valahol megértem a kérdező szempontját, ha nincs mit enni otthon, biztos rossz érzés lenne megenni azt a drága vacsorát, azzal a tudattal, hogy otthon hetekre való ételt vehetnének belőle.

DE!

Ez nem kívánságműsor, esküvőre hívtak, nem Dévényi Tibi bácsihoz. Képzeld el a szitut "kicsiben": áthívsz valakit ebédre, erre mondja a telefonba, hogy kösz, de nem mennék, de itt a számlaszámom, utald már el, amit elköltöttél volna az ebédre. Ugye, milyen röhejes az egész?

Szerintem fogd föl úgy, mint egy ajándék vagy nyeremény nyaralást. Tudod, az apró betűs részben mindig ott áll, hogy a nyeremény készpénzre nem váltható, át nem ruházható. Nos, ez is ilyen. Vagy elmész, és akkor nyersz egy lehetőséget, hogy nyaralj, amire gondolom nem sok alkalmad volt, vagy otthon fortyogsz az irigységtől. Ha elmész, fizetik a szállást is, meg az utazásotokat, akár összeköthetitek egy városnézéssel Budapesten az esküvő másnapján, hiszen az ingyen van. Ruhát próbálj meg kölcsön kérni (helyi barátnő, munkatársnő stb.), vagy nézz szét turikban, Vaterán, mert lehet kifogni jókat olcsón. A hajaddal nem muszáj semmi különöset csinálni, Budapesten kevésbé elvárt, hogy a násznép fodrászhoz menjen, mint vidéken. (Falun éltem gyerekkoromban, most Budapesten, mindkét helyen jártam esküvőn.) A sminkedet is meg tudod oldani magad is. Az sem elvárt, hogy mindenképp koktélruhában vagy estélyiben menj, de akár fel is hívhatod az unokatesód, mi a "dress code", biztos ad tanácsot, mit vegyél föl. Akár el is mondhatod, hogy gond van a ruhával részedről, talán tud valami megoldást rá. Viccesen hangzik az általad leírtak mellett, de a másik tapasztalatom a budapesti esküvőkkel kapcsolatban, hogy ruhaügyben is sokkal lazábbak az emberek, mint vidéken, ha kerülöd a fehéret, feketét és pirosat, és kicsit csinosabban öltözöl, már teljesen jó leszel, egy béúz szoknyával vagy egy vászonruha is megteszi.

2014. aug. 10. 14:44
 137/144 anonim ***** válasza:
87%

Ez kamu lesz gyerekek...Ilyet hogy azt a penzt amit rajuk koltenenek adjak inkabb a kerdezonek...Ilyen nincs!

Es en meg azt hittem az en parom csaladja begyepesedett...Ha mar magassarkut huztam mar qrva voltam.Ha elmentunk nyaralni akkor meg:-Van ott penz! Sosem ertettem meg a gondolkodasmodjukat,de egyszer sem mertem volna veluk ereztetni hogy mi magasabb "ranguak" vagyunk.Ők viszont?Komolyan meg a szegenyek nezik le a jobb moduakat,nekunk meg akiknek tobb van valamennyivel eszunkbe nem jutna oket ezzel egreceloztatni!

2014. aug. 10. 17:29
 138/144 anonim ***** válasza:
97%

Utolso vagyok.Ha ez a kerdes igaz akkor Kerdezo!Undorito vagy.Sogornom ilyen mint Te!En ereztem magam mindig szarul naluk!Csak azrrrt mert csinosan oltozkodtem,pedig mimor a szemembe termeszetesen bajologva megdicsergek,elmondtam hogy turkalobol sikerült kifognom kb 1500Ft-ert!Iszonyat egy ilyen csalad,foleg hogy a szemembe kedvesek es a hatam mogott meg ilyenek mint amillyen Te vagy!Egyik ismerosom kerdezte ezt,hogy honnan gondolom azt hogy rosszakat gondolnak rolam!Igy,hogy lehet ezeket erezni!

Miert hasznaljatok ki unokatesodekat ha kozben meg utaljatok oket anyagi helyzetuk miatt?Jellemezhetetlen vagy!Szivbol(es sajnos tapasztalatbol mondom)higy hanyingerkelto vagy!

2014. aug. 10. 17:38
 139/144 anonim ***** válasza:
97%
Es nem azert mert szegenyek vagytok!Hanem mert minden "jobbéletűt" megbelyegeztek!De azert a pénzükre meg szükségetek van!Pffff...
2014. aug. 10. 17:41
 140/144 anonim ***** válasza:
74%
Na milyen volt az esküvő?
2015. febr. 15. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!