Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minek ekkora felhajtás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek ekkora felhajtás egy napra? Kit érdekel?

Figyelt kérdés
Unokatesóm házasodik. De minek ez a nagy céco? Képes 300 ezerért bérelni egy helyet amin mindenféle lógós kristályok vannak. A ruhája is annyi amennyiből mi hónapokig elvagyunk mindenestől. Drága étel marha meg hal mindenféle saláta és torta ami vagy 5 emelet. De kérdem én minek? Nalunk egyszerű bérelt ruha van, általában háznál a lagzi és mindenki süt valami süteményt. Meg vagyunk hívva, de a zene is modern, szerintem ruham sincs ami ebbe az urizálásba beleillik. Anyukám azt mondja azért van mert ő már Pesten született. Mind ilyenek?

2014. aug. 6. 20:52
 121/144 anonim ***** válasza:
93%

Ezek???? Hallod nem csak primitív vagy, bunkó is :(

Olyan vagy, mint unokatesóm :( Ellopott 80.000 Ft-ot a pasijától, és csodálkozik, hogy a Józsi nem fogadja vissza :D Konkrétan egyenesbe rákérdeztem, hogy nem szégyelli magát azért, amit tett? Hogy normálisnak érzi-e magát, és hogy örüljön neki, hogy a Józsi nem jelentette fel. Erre azt mondta, hogy de, de azért adjak tanácsot, hogy hogy szerezhetné vissza a bizalmát.

Nem beszéltünk hónapok óta :D

Hát egy ilyen lénnyel nem is akarok, te sem vagy sokkal messzebb tőle, neked legalább van neted :D

2014. aug. 8. 16:46
 122/144 anonim ***** válasza:
98%

lényeg, a lényeg, te el sem akarsz menni!

csak a pénze kéne! ez az igazán gusztustalan

szidod mint a rongyot, de apénze kéne mi?

jó lenne, ha látná mit gondolsz róla, biztos elapadna a pénz!

ha lenne önbecsülésed, akkor ilyen kijelentések után szembeköpnéd magad, hogy még pénzt mersz kérni!

ilyenkor jó a hal-zabáló pesti pénze?????

2014. aug. 8. 16:48
 123/144 A kérdező kommentje:
nem vagyok abban a helyzetben hogy most ott megjelenjek. igen ezek mi igy mondjuk de akkor mondom hogy ok, nem a penzre jatszok hanem segitseg kell megelhetesre nem flancolasra, nem kell ez a hangnem
2014. aug. 8. 16:50
 124/144 anonim ***** válasza:
100%
Oh, kerdezo, igazan szanlak. Es nem azert mert nincs penzed -_-
2014. aug. 8. 17:43
 125/144 anonim ***** válasza:
35%

Én azért egy kicsit megértem a kérdezőt. Nem egyetértek vele, de megértem, hogy ha ilyen hozzáállású környezetben nőtt fel, akkor az igenis erősen hatott rá.

Most rajta a feladat, hogy ebből ki tudjon törni, és kezdeni valamit az életével. Én drukkolok neki.

2014. aug. 8. 18:58
 126/144 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy azt az összeget nem akkor fizetik ki, amikor épp elindulnál otthonról, hanem már ki van fizetve? Tehát, ha mondjuk egy személy költsége 50 ezer forintba kerül, akkor az már régen le van fixálva. Tehát, ha te most lemondod, akkor nekik ez a pénz már elúszott. Valamint, ha te erre fel még kérnél tőlük 5
2014. aug. 8. 21:15
 127/144 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy azt az összeget nem akkor fizetik ki, amikor épp elindulnál otthonról, hanem már ki van fizetve? Tehát, ha mondjuk egy személy költsége 50 ezer forintba kerül, akkor az már régen le van fixálva. Tehát, ha te most lemondod, akkor nekik ez a pénz már elúszott. Valamint, ha te erre fel még kérnél tőlük 50 ezer forintot, akkor, az úgy már 100 ezer...
2014. aug. 8. 21:16
 128/144 A kérdező kommentje:
De mi bem mondtuk hogy megyunk szoval nem az en hiban ha kifizettek. Amugy nem erzik meg szal mindegy...
2014. aug. 8. 21:31
 129/144 anonim ***** válasza:
100%

te tényleg ilyen butus vagy?

időben szóltál volna, akkor annyival kevesebb főre rendelnek stb.

mikor lesz az esküvő amúgy?

2014. aug. 8. 21:37
 130/144 A kérdező kommentje:
Kikuldtek a meghivokat ket honapja azot telefonalgatnak hogy megyunk es mindig azt mondjuk hogy meg nem tudjuk.
2014. aug. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!