Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek ekkora felhajtás egy napra? Kit érdekel?
Ezek???? Hallod nem csak primitív vagy, bunkó is :(
Olyan vagy, mint unokatesóm :( Ellopott 80.000 Ft-ot a pasijától, és csodálkozik, hogy a Józsi nem fogadja vissza :D Konkrétan egyenesbe rákérdeztem, hogy nem szégyelli magát azért, amit tett? Hogy normálisnak érzi-e magát, és hogy örüljön neki, hogy a Józsi nem jelentette fel. Erre azt mondta, hogy de, de azért adjak tanácsot, hogy hogy szerezhetné vissza a bizalmát.
Nem beszéltünk hónapok óta :D
Hát egy ilyen lénnyel nem is akarok, te sem vagy sokkal messzebb tőle, neked legalább van neted :D
lényeg, a lényeg, te el sem akarsz menni!
csak a pénze kéne! ez az igazán gusztustalan
szidod mint a rongyot, de apénze kéne mi?
jó lenne, ha látná mit gondolsz róla, biztos elapadna a pénz!
ha lenne önbecsülésed, akkor ilyen kijelentések után szembeköpnéd magad, hogy még pénzt mersz kérni!
ilyenkor jó a hal-zabáló pesti pénze?????
Én azért egy kicsit megértem a kérdezőt. Nem egyetértek vele, de megértem, hogy ha ilyen hozzáállású környezetben nőtt fel, akkor az igenis erősen hatott rá.
Most rajta a feladat, hogy ebből ki tudjon törni, és kezdeni valamit az életével. Én drukkolok neki.
te tényleg ilyen butus vagy?
időben szóltál volna, akkor annyival kevesebb főre rendelnek stb.
mikor lesz az esküvő amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!