Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam el a szüleimnek hogy én nem akarok nagy felhajtást?
Én tanácsolnám, hogy hallgass Édesapádra. Nem fogod megbánni.Tudom, a Te esküvöd, Te dolgod, de nagyon szép és csodás tud lenni egy nagy esküvő, főleg ha nagyobb a család, és ha a szüleid megtehetik, hogy anyagilag támogatják ezt a csodálatos eseményt, engedd meg nekik.
szerintem nagyon jól fogjátok magatokat érezni.
étterembe lehet menni bármikor esküvője meg általában egyszer van az embernek az életben!!!
Ha nincs vele gondod, csak a menü meg a helyszinválasztás, akkor vágj bele :-) próbáljatok olyan helyszint keresni, ahol olcsóbban meg lehet oldani a étkeést. nem tudom merre laksz, de szerintem lehet találni nagyon klassz helyeket. akár még szabadtérit is, ha nyárra terveztek :-)
Nálunk mindkét fiamnak lagzija volt.
Ki nem hagytam volna. Sőt bánom, hogy nincs még 3-4 gyerekem akinek a lagziján együtt örülhetnék Velük
1. együttlakás nélkül nem mennék hozzá senkihez.
2. munkahely nélkül iskolapadból se mennék hozzá senkihez.
3. ha nem akarok lagzit nem lesz lagzi, ez nem a szülők élete, ha nincs akkora agyi szint akkor sértődjön meg, nem hiányzik.
4. olyan nincs hogy felnőtt létemre nem engednek elköltözni,más is fizeti az iskolát a szülők nélkül.
DE
Neked se munkahelyed, se semmid nincs, meg se kérdezem mióta vagytok együtt mert együttlakás nélkül tök lényegelen, szóval lelépsz, vitázol aztán válsz majd visszakuncsorogsz.
Szóval tedd azt amit akarnak, nem halsz bele egy kis mulatozásba és ünneplésbe a házasságotok eseményére főleg ha fizetik.
Én is max. így képzelem az esküvőt, ahogy te.
Meg kell érteniük a szüleidnek, hogy ebben ti döntötök (párod és te), főleg, ha ti álljátok.
ha jól vagyok ertesülve akkor templomi esküvő mellé már nem kell polgári is, hogy el legyen hivatalosan ismeve..azt a rendszerváltás előtt kellett úgy nem? ma már elég a templomi is. és mivel én hívő vagyok, a párom meg azt mondta neki mindegy, csak házasodjunk..vagy szerintetek fontos a polgári is?
És semmiképp sem akarok lakodalmat, meg vőfélyt aki hülyét csiná belőlem, táncolni sem szeretek(annyira nemszeretek, hogy a saját szülinapomon nem táncolok a buliban) szóval még az se..akkor minek a lakodalom? hogy egész este nézzem ahogy a részeg vendégsereg vonatozik? Hogy minden percben ott lógjon vki a nyakamban hogy gyere táncolni? Apám meg vigyorogna és örülne mint majom a farkának és másnap azzal jönne, hogy ugye milyen jó volt??..ezt én nem akarom.. kisebb esküvőbe is még belemennék, de csak 600,000Ft van félretéve erre az alkalomra, ebédre bőven elég, esküvőre meg már nem elég..és akkor az kellene hogy a szüleim is kisegítsenek, és abban a pillanatban ahogy ezt felhozom, apám már fejben írja is a vendéglistét és perceken belül kibök egy számot ami tuti 100 felett lesz.. a legrosszabb benne az, hogy én abból kb 50-et ismerek, mert az még úgy szűkebb családi kör akikkel rendszeresen találkozunk, de a többi számomra csak idegen lenne és csak illemből lenne meghívva..s abből az 50-ből jópár olyan akiket a hátam közepére sem kívánok, mint pl az apám huga és családja, ki nem állhatom őket, és még sorolhatnám..miért nem lehet hogy az a 15 ember leüljön, pezsgőt bontson, egyen és hazamenjen?
3-as:
nem lakunk együtt, de az időm nagy részét ott töltöm..tudom nem ugyanaz, de otthon már tényleg csak akkor alszok ha már látom hogy szólnának a szülők hogy mi fizetjük a tanulmányaidat..
munkahelyem van, igaz nem keresek fényesen, kb 135,000Ft-ot, dehát mivel mindent ők fizettek, még zsebpénzt is kaptam, hetente 15000Ft-t. Annyival különbözne ha odaköltöznék hogy ugrana a heti 15ezer es marad a havi 135-140 ezer. párom havi 200 ezer körül keres, szerintem ebből azért meg lehetne élni.. vagy szerintetek nem? szivesen fogadok segitseget e téren is, nincs még tapasztalatom egyuttéléssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!