Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyarázzam meg nekik, hogy nem akarok komoly kapcsolatot?
19 éves lány vagyok, most kezdtem az egyetemet. Amióta felköltöztem Budapestre, a nagyszüleim folyamatosan azzal nyaggatnak, hogy van e barátom, miért nincs, mikor lesz... kezd idegesíteni a dolog, de nagyon. A testvéremnek és az unokatestvéreimnek is van komoly kapcsolata és nagymamám egyszerűen nem tudja elfogadni, hogy nekem miért nincs.
Ha akarnán lehetne, de nem akarom. A tanulással szeretnék foglalkozni most és szórakozni szeretnék. Elég kemény már most is az iskola és nem akarom, hogy a vizsgaidőszakomat befolyásolja egy kapcsolat. Én jól érzem így magam, de ezt ő nem tudja megérteni/elfogadni. Már arra is gondoltam, hogy beszerzek egy kamu barátot, hogy megnyugodjon végre, de ilyenekkel nem igazán szeretnék szórakozni.
Ti hogy mondanátok meg a helyemben, hogy élni szeretnétek és szórakozni, nem pedig belemászni egy komoly kapcsolatba?
Mert még nem ismerjük egymást:))
18F
A nagyszüleidnek örülni kellene hogy ilyen vagy!
Ne befolyásoljon senki ilyen téren!
Normális válaszokat adjatok légyszives.
1. bocsi de itt nem ismerkedem :D
Fiuk ha egy lány feltesz egy ilyen kérdést ti azonnal beprobálkoztok nem gondoljátok visszataszito ez a lányokal szemben.
F
Minek kellene örülniük?
Annak hogy nem vagy ri..b.@nc és a fiuk helyet a tanulásra koncentrálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!