Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan magyarázzam meg nekik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázzam meg nekik, hogy nem akarok komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, most kezdtem az egyetemet. Amióta felköltöztem Budapestre, a nagyszüleim folyamatosan azzal nyaggatnak, hogy van e barátom, miért nincs, mikor lesz... kezd idegesíteni a dolog, de nagyon. A testvéremnek és az unokatestvéreimnek is van komoly kapcsolata és nagymamám egyszerűen nem tudja elfogadni, hogy nekem miért nincs.

Ha akarnán lehetne, de nem akarom. A tanulással szeretnék foglalkozni most és szórakozni szeretnék. Elég kemény már most is az iskola és nem akarom, hogy a vizsgaidőszakomat befolyásolja egy kapcsolat. Én jól érzem így magam, de ezt ő nem tudja megérteni/elfogadni. Már arra is gondoltam, hogy beszerzek egy kamu barátot, hogy megnyugodjon végre, de ilyenekkel nem igazán szeretnék szórakozni.

Ti hogy mondanátok meg a helyemben, hogy élni szeretnétek és szórakozni, nem pedig belemászni egy komoly kapcsolatba?

2013. nov. 2. 00:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát én nem fogok olyan dolgokat mondani, amit kitaláltál magadról, hogy megnyugtasd ezzel magad. maradjunk meg annál, hogy gyáva vagy vállalni a felelősséget egy kapcsolatért. Érzelmileg infantilisan viselkedsz még. Nincs ezzel semmi baj, nem kell mindenkinek éretten, felelősségteljesen gondolkodni, élni. Mindig kell negatív minta, hogy milyen ne kegyek. Az még ezzel akényelmes szereppel a baj, hogy eltervezi az ember, hogy ezcsak átmeneti időszak... Aha, aztán telik az idő és leélik az életüket átmeneti időszakként. Nem csak neked szól, amit írtam, tudja mindenki legbelül, hogy rá igaz-e...
2013. nov. 2. 09:57
 22/24 anonim ***** válasza:

Azért én csak oda íratam, hogy jólenne...de enm...a saját döntésed, az hogy később mi lesz, csak figyelmeztetésnek szántam...de ha most nem akarsz, akkor nem is lenne jó, ha lenne

Habár nekem a férjem akkor lépett be az életembe, amikor nagyon nem akartam kapcsolatot:D

21 éves voltam, szintén az egyetemen

2013. nov. 2. 10:02
 23/24 A kérdező kommentje:
Ha jön valaki akit megszeretek nem fogok kibújni egy kapcsolat alól, de nem fogok csak azért járni valakivel hogy legyen kapcsolatm :)
2013. nov. 2. 10:25
 24/24 anonim ***** válasza:

NAGYON HELYES

Ezt írtam én is a 10-esben..csak azért, hogy legyen az annyira tinis (15-17)

2013. nov. 2. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!