Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek ekkora felhajtás egy napra? Kit érdekel?
Nem sok..
Én egy 2000 lélekszám alatti településen nőttem fel, ott tartottuk az esküvőnket, ott is 70e volt a terembérlet( kristályok, és egyebek nélkül)
Mi s Bp, en élünk, nem keresünk havi300at( még ;) )
Ide jártunk egyetemre is, engem támogattak a szüleim, de nem sokkal jobban, mint ha otthon laktam volna, de nem is kellett több, diákmelóztam, öszöndíjqm volt.
A férjem fé arva, az anyukája már akkor megváotott munkaképességű volt( tehát a férjem tarttta el, a diákmelóból, árvaságiból, a tesójával együtt) mégis elvégezte az iskokát.
Mert akarta..
Ha nem akarod, akkor te aradhatsz a kisfaludba, de akkor ne siránkozz, hogy szegény vagy..azért vagy az, mert a akarsz maradni.
Nem kell a mártíromkodás..
Ilyen hozzáálással nem fogod agad jólérezni, ne menj el, rád ne költsenek legalább30e ftot a unokatesődék
Kérdező. Ha ennyire irigykedsz, és nem bírod elviselni más boldogságát, örömét, gazdagságát, akkor menj a pincébe, idd magad szarosra, és sírj a saját gennyes kis világodon, de ne másokat akarj basztatni a nyomorodért!
Igen, normális helyen -nem csak Pesten-, normális embereknél mindenki ilyen!
Már ne is haragudj, de az ilyenek miatt általánosítják a megyénket úgy, ahogy. Én is szabolcsi vagyok, nem gazdagok a szüleim, de jártam gimnáziumba, és azután alap volt, hogy főiskolára megyek, ahogy az osztályból mindenki.
A legtöbb barátomnak van diplomája. Nem, nem azért a barátaim, mert van diplomájuk, hanem még általánosból ismerjük egymást, és egyáltalán nem kirívó, hogy valaki főiskolára jár ebből a megyéből. Lusta vagy, irigy, és rosszindulatú.
Ja, tavaly volt az esküvőnk ugyancsak a megyében, a terembérlés volt csak 350 ezer+ kaja, koktélpult, dízsítés, és 160e volt a ruhám. Van munkahelyünk SZABOLCSBAN, és nem keresünk rosszul, szóval tudtuk finanszírozni ezt a "felhajtást". Le sem írom, hogy a fotós+videos mennyibe került, mert rosszul leszel. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem idióta kifogásokat kell keresni, hogy itt és itt lakom, ezért nem tanulok, stb. Én sem a falumban jártam főiskolára, hanem 500-km-rel messzebb, viszont én nem akartam messze költözni, de vagyok annyira talpraesett, hogy találtam állást itt is. A cégnél ahol dolgozom, többen mentek nyugdíjba, millió embert kerestünk könyvelő, munkaügy területre...és az a tapasztalat, hogy a fiatalok nem nagyon akarnak dolgozni, kellene a pénz,a divatos ruhák, a buli, a flanc, de tenni érte..azt már nem. Aztán irigykednek másokra, hogy nekik miből van ez+az....
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!