Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek ekkora felhajtás egy napra? Kit érdekel?
100, de a googlet ismerhetned.
Brant - Seb, uszkosodes.
Menj a brantba - kb: rohadj el, finomabban szolva, a rak egye ki a beledet. A lenyeg, hogy betegedj meg. :P
2014. aug. 8. 14:56
szerintem az éhezéstől, meg a hidegtől előbb meg lehet betegedni, mint az egészséges ételektől meg a jó melegtől
de ahogy a kérdező gondolja.
2014. aug. 8. 14:58
100/102, kerlek, ne alacsonyodj le.
Most eppen a szegenysegen porogsz, es azon, ha szegeny, akkor ne akarjon netet sem, mert a csoroknak nem jar.
A kerdezovel nem az a baj, hogy szegeny, hanem az, hogy korlatolt.
Ami nem fug az anyagi helyzettol.
2014. aug. 8. 15:01
Megint a szabolcsi vagyok :D senki nem tudja hol van az a brant, ez egy itteni szleng :D
Viszont a kérdező akkor sem érti amit írunk :( Én már sírok. Amúgy meg ok, megmagyaráztátok, hogy van olcsó net , (basszus akkor minket átb.tak, nekünk nem mondták, hogy van 1000 Ft-os is ) de akkor miért nem használja álláskeresésre? akkor is tartom magam ahhoz, hogy korlátolt. Sajnálom az édesapát, aki nyugdíjas, de a kérdező elmehetne dolgozni
2014. aug. 8. 15:09
101-es válaszoló, köszi :D itt lakom 30 éve, de még soha nem volt annyi eszem, hogy rákeressek :D azt hittem, ezt az öregek találták ki :D
2014. aug. 8. 15:13
106/144 A kérdező kommentje:
Apám nem dolgozik, csak iszik amugysem birna. Valmi digink van, Olcso a szomszeddal ketten hasznaljuk. Allast keresek folyamatosan. Volt egy ami napi 3000-ret fizetett abbol elvoltam, de az megszunt. Most reszmunkaidom van, de itt kezdik elkuldeni az embereket. Nincs munka.
Értem..de ettől függetlenül csúnya dolog, ahogy az unokatesódékkal szemben viselkedsz, vagyis az, amiket és hogy írsz róluk. Nem ők felelősek a ti szegénységetekért
2014. aug. 8. 15:16
Miért vagy ilyen buta és szűklátokörű? Sajnáltatod magad és gusztustalan vagy. Hogy gondolhatod azt, hogy inkább adják neked a pénzt? Egyáltalán hogy juthat ilyen az eszedbe? Ez annyira primitív dolog. Az, hogy szegény vagy, arról te tehetsz, semmi hajlandóság sincs benned arra, hogy egy picit is tanulj vagy hogy változtass. Nekem semmit nem toltak a fenekem alá, sőt, én magamat tartottam el már 18 évesen is, mégis sikerült egy csomó mindent elérnem önerőből! MERT AKARTAM. Annyi idős vagyok mint te, de sokkal jobban keresek, több nyelvet beszélek és van lehetőségem az életben fejlődni. És ezt csak magamnak köszönhetem, mert volt bennem akarat. Sajnos, benne nincs, ezért te örökké nyomorogni fogsz, éhezni, fázni. És ezt mind saját magadnak köszönheted.
2014. aug. 8. 15:30
109/144 A kérdező kommentje:
Azert gondoltam mert meg se ereznek azt a penzt es mi se ereznenk ott kellemetlenul magunkat.
Akkor nem mész el és ennyi.
2014. aug. 8. 16:14
Kapcsolódó kérdések: