Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez az elképzelésem?
Mivel az esküvőnk után nem lesz semmi ebéd vagy vacsi a családdal, sem torta, stb., arra gondoltam, a nászút után sütnék egy-két sütifélét, amiből vinnék be munkatársaknak kínálni.
Amúgy is eltelik egy hét, ha lenne is valami családi kajálás, onnan már nem vihetnék semmit be.
Nekem viszont nincs működőképes sütőm az albiban, csak a szüleimnél tudom megoldani, ők viszont nem tudom, mit szólnak, hogy családban nem volt kajálás, kollégáknak meg becipelem a sütit...
Mint mondtam, hagynék ott nekik is, de úgy látszik, itt egyeseknek nem erősségük az értő olvasás.
De mindegy, magam is megoldom. Páromnak is csináltam szülinapi tortát, jobb híján bolti lapból.
Tudod, kérdező, én azt látom a válaszokból, hogy az emberek többsége nem is tudja felfogni, hogy egy család nem működik. Ami elvileg azt jelentené, hogy a családok többsége jól működik, ami jó dolog. Lenne.
Ezzel szemben, ha belépek itt a családi kapcsolatok oldalra, valahogy nagyon nem ez jön le nekem.
Persze, a képmutatás az megy. Nincs jóban egy csomó másik család, de mit csinálnak esküvőkor? Jópofiznak egymásnak, és a külvilágnak.
Láttam már facebookon vigyorogni a vőlegényt az édesapjával, úgy, hogy előtte fél évvel összeverte. Meg az anyját köztudottan rühellő menyasszonyt alkesz anyukával fotózkodni. Igen, ez sokkal szebb és őszinte, mi? Mert nagy családi esemény van, és igaz, hogy szar a család, de mi azért játsszuk meg, hogy minden oké, mert így szokás?
itt szidod minden kommentben a családod mint a rongyot, de akkor mi a frásznak szóltál nekik?
szépen titokban összeházasodtatok volna és kész.
magadnak csinálod a feszkót, csak fel se fogod.
most sajnáljunk vagy mi? te hívtad meg őket, akkor idd meg!
1. Titokban akartuk, de hát ne legyünk szemetek...
2. Nem hívtam meg őket. Csak közöltem, hogy összeházasodunk.
Hagynál ott nekik is? Baromi nagylelkű vagy! Nem a szövegértés nem megy, hanem nem értjük a logikádat. Azt mondod, hogy más az esküvőjén jópofizik. Te a máshogy jópofizol. Nem hívod meg őket, de addig jóban vagytok, amíg megsütöd a sütit??? Amíg ott vagy jópofizol velük gondolom, nem?
A sütit meg úgy szokták, hogy ha marad, akkor visznek be, külön nem nagyon szoktak sütni, nekem az olyan direktbe megy, hogy gyertek megünnepelni, hogy férjhez mentem. Szerintem gáz.
Az meg végképp, hogy te kérdezted, milyen az elképzelésed, a válaszolók 90%-a elmondta, hogy nem jó, de te viszed a magadét, és nem tudod elfogadni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!