Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ez az elképzelésem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez az elképzelésem?

Figyelt kérdés

Mivel az esküvőnk után nem lesz semmi ebéd vagy vacsi a családdal, sem torta, stb., arra gondoltam, a nászút után sütnék egy-két sütifélét, amiből vinnék be munkatársaknak kínálni.

Amúgy is eltelik egy hét, ha lenne is valami családi kajálás, onnan már nem vihetnék semmit be.

Nekem viszont nincs működőképes sütőm az albiban, csak a szüleimnél tudom megoldani, ők viszont nem tudom, mit szólnak, hogy családban nem volt kajálás, kollégáknak meg becipelem a sütit...

2014. júl. 31. 13:25
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

És nem a két család van rosszban egymással. Az én szüleim és a vőlegényemé jóformán talán 1-2x találkoztak a 4 év alatt. Alkalmuk sem volt utálni vagy szeretni egymást.

Mi nem jövünk ki jól a szüleinkkel, egyikünk sem a sajátjával. Aminek nyomós oka van, és náluk keresendő.

2014. júl. 31. 13:37
 12/42 anonim ***** válasza:
87%
és ha lesz gyerek akkor is majd fújtok egymásra?
2014. júl. 31. 13:41
 13/42 anonim ***** válasza:
68%

Kerdezo!

Te tenyleg problemas ember vagy, mindenfajta igaz vagy kitalalt problemakkal. Semmi sem jo, mindenre van kifogas. Nagyon kacifantos vagy. Remeljuk uj eleted nem lesz az. Hiaba sutsz jol, ha nincs mibe. Fogadd el, vegyel egy talcaval, azt kesz. Vagy vegyel egy sutot.

2014. júl. 31. 13:42
 14/42 anonim ***** válasza:
87%

Kaptál a kollégáidtól ajándékot az esküvődre?

Ha igen akkor illik vinni valami kaját.

Amúgy meg minek vendégelnéd meg a őket, ha a családodat sem fogod.

2014. júl. 31. 13:43
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki olyan esküvőt tart, amilyet szeretne. De ha nem vagy jóban a szüleiddel, annyira sem, hogy az esküvődet megünnepeld velük legalább annyival, hogy egy ebédre leüljetek, akkor enyhén pofátlanságnak tartanám, hogy az ő sütőjükben akarsz a munkatársaidnak sütögetni az esküvőd megünneplése céljából, mikor őket meg nem vagy hajlandó még ennyivel sem megvendégelni.
2014. júl. 31. 13:44
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vigyél akkor sütit, ha összedobtak neked nászajándékra valót, ha még egy képeslapot se kaptál, akkor felesleges. Az esküvőd a magánéleted, a kollégáid pedig a munkád. A kettő nem keveredik és nincs mit viszonozni.
 17/42 A kérdező kommentje:

Tudjátok, nem az a gáz, hogy mi így állunk hozzájuk. Az a gáz, hogy sok kollégámat és kolléganőmet jobban lázba hozta az eljegyzésem és a házasságom híre, mint a saját szüleimet, vagy a páromét. Többször érdeklődtek, mi hogyan lesz, mit csinálunk; mindig is sokkal kedvesebben viselkedtek velem mindig, mint a saját szüleim. Igen, pedig ők csak idegen emberek, akik közül valakit csak fél éve ismerek, a legrégebbi kollégát is legfeljebb egy éve.

Aztán csodálkoztok, miért nem a szüleimmel ülök le vacsorázni... Azokkal, akik az esküvőnk bejelentésének hírére még csak nem is gratuláltak, csak álltak, mint a faszent, és rögtön másról kezdtek el beszélni, pl. milyen lesz az idei krumplitermésük... Később meg a hazaérkező húgomnak előadták, hogy szívből gratuláltak, mennyire örülnek...

Ha lesz gyerek, akkor az a mi gyerekünk lesz. Magunk életét fogjuk élni, és egy boldog család leszünk, az, ami velük sosem adatott meg egyikünknek sem. Nem is fogunk jópofizni azért, mert így illik.

18/42 anonim ***** válasza:
77%

akkor minek lesznek ott?

de most tök komolyan?

2 tanú, aztán kész.

sírsz itt, de ki mondta, hogy meg kell őket hívni egyáltalán? magadnak csinálod a problémát

2014. júl. 31. 13:46
 19/42 A kérdező kommentje:

"Kaptál a kollégáidtól ajándékot az esküvődre?

Ha igen akkor illik vinni valami kaját. "

Őket ismerve valami apróságot biztos kapok a csoportom nevében. Tudom, milyenek. :) Legalábbis egyszer pár napja gyanút fogtam, mikor nagy sutyorgásban tömörültek, és érkezésemre összerezzentek és másról kezdtek el beszélni.

De ha nem adnak semmit, akkor is viszek sütit.

2014. júl. 31. 13:46
 20/42 A kérdező kommentje:

"sírsz itt, de ki mondta, hogy meg kell őket hívni egyáltalán?"

Sír a fene. Képzeld, nem is akartuk őket meghívni. De gondoltuk, egye-fene, ha úgyis csak a polgári szertartás lesz, legyenek ott, abba mi sem halunk bele. (Feltéve, ha anyám jó szokásához híven nem lesz holtrészeg...)

Így is annyi mindenen problémáztak. Sógornő vérig van sértve, mert párom miért nem őt választotta tanúnak, miért a legjobb barátját... Hát még mit rinyáltak volna, ha meg sem hívjuk őket. Gondoltuk, ennyit megteszünk, engedünk, aztán ne érje szó a ház elejét. Ne azt hallgassuk majd 1

2014. júl. 31. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!