Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha nem tetszenének az esküvöi képek?
Nem tudom, hogy valoban hibás volt e a program, de nem is érdekel. Az érdekel, hogy ne legyenek elrontja a képek.
Azon en, aggódom, hogy megnyitja e a gép: a férjem programozó, úgyhogy biztosan megoldja, a retusáláshoz meg van PhotoShop.
Nem írtam, hogy a kettő kizárja egymást, csak azt, hogy a kettő egymásból nem következik, egyébként az ára nagyjából ugyanannyi mindenhol, bár a Creative Cloud miatt most már 13EUR/hóért használhatod. Félreértettél, nem kötekedni akartam, csak felhívni rá a figyelmed, hogy retusőrnek lenni nem véletlenül egy külön szakmai ágazat és azért koránt sem annyira egyszerű mint azt a legtöbben gondolják. Nem ellened szólt, csak sajnos elég sokan nyilatkoznak degradálóan erről a dologról (csak kattintgat és még fizetnek is érte neki), ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni, mert pont az ilyen válaszok azok amik formálják az emberek véleményét és én nagyon szeretnék egy olyan világban élni, ahol nem csak azok becsülik a munkámat akik fizetnek érte, hanem mások is elismerik, hogy az valódi munka szakértelmet és felkészültséget igényel stb... Ezt kérlek ne vedd magadra nem ellened szólt, hanem a nagy átlagnak. :)
Remélem rendben lesznek a képeitek. Ha már eljut hozzátok a fotós által újrafeldolgozott képanyag, meg lehet majd nézni? Eléggé kíváncsivá tettél! :)
Hat én nem gondoltam hogy "kattintgat es fizetnek érte" es eszembe se jutott ledegradalni. A munkát meg kell fizetni, ennyi.
Nem hiszem, hogy teszek fel képet, de majd gondolkodom rajta,
"#28: azt tudd, hogy szerzői jogot sértesz ha "újradologozod" a képeit."
Még örüljön inkább, hogy nem más jogot sértenek azzal, hogy pofán verik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!