Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csinálnál, ha nem tetszené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha nem tetszenének az esküvöi képek?

Figyelt kérdés
Nászajándékba kaptuk a fotózást. A fotós nem profi volt, de ezt mi nem tudtuk. A referenciaként küldött képek gyönyörüek voltak. A rólunk készültek nagyrésze fekete fehér, szinte mind oldalra húzott, sok a részletekröl készült kép. Ami szines, az narancssárga, retusálva nincs...

2014. júl. 25. 09:50
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszéljetek vele szerintem, mondjátok el, hogy mik nem tetszenek a képekben, ha normális, természetesnek fogja venni, hogy megcsinálja még egyszer. Mármint az utómunkákat. Bár azért a retusálásnak alapnak kéne lennie...
2014. júl. 25. 11:04
 22/49 anonim ***** válasza:
90%

Egy ilyen "eltolt" kép pl. nem elrontott darab, nem csak úgy megcsúszott a keze a fotósnak, mert a kompozíció láthatóan átgondolt (a vőlegény hangsúlyos, fekete alakja kb. aranymetszésben helyezkedik el).

[link]

Csak azt akarom ezzel mondani, hogy az, hogy nem középen van a lényeg, attól még nem biztos, hogy a fotós csinált valamit rosszul.

A színhelyesség hiányára természetesen nincs mentség, és persze az sem biztos, hogy ő megkomponálva csúsztatta el a képeket, csak azt akartam a fentivel mondani, hogy nem biztos, hogy teljesen menthetetlen az egész anyag.

2014. júl. 25. 11:05
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy rosszak azok a képek?

Szerintem sem feltétlenül rossz az eltolt kép.

A kis részletek lefotózása mostanában pedig divat, és gondolom, a legtöbb pár eleve ezt várja el a fotóstól, azért készített ilyenekről is fotót, mint a lépcső, vagy valamilyen dísz.

Szerintem mutassátok meg több embernek is a képeket, és mondják el a véleményüket.

2014. júl. 25. 11:38
 24/49 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon ritkán írok válaszokat, szinte csak egészségügyi és esküvői ruha témában szoktam nézelődni itt. A családban van esküvőfotós, ezért ez a téma mindig nagyon érzékenyen érint. A felelőtlenség csúcsa nem megfelelő felkészültséggel esküvőt fotózni. Én biztosan teljesen kikészülnék. Ezek nem visszahozható pillanatok, nem megismételhető dolgok... utólag hiába vered a tamtamot, mondhatsz akármit, azok a képek már nem lesznek jobbak. :(

Nem tudom, hogy a ruha saját volt-e, de ha nem, akkor is elgondolkodnék rajta, hogy megkeresek egy JÓ, a munkájához értő fotóst és készíttetnék vele egy sorozatot magunkról (ezt "esküvői kreatív fotózásnak" szoktak hívni). Az sokszor más esetben is külön napon van (nem akarják otthagyni a násznépet, de elég időt akarnak szánni a képek készítésére, vagy messze van a fotózásra kiszemelt helyszín a fotózástól, mások esti képeket szeretnének a városban - ez viszont aznap nem megoldható a vacsorával egy időben).

1-2 fotóst szívesen ajánlok is:

Szalay Mona

Török-Bognár Reni

Bodnár László

Deutsch Richárd

Sás Benedek

Babai István (Ő nem régóta fotózik, eddig filmezett)

Érdemes körbenézned, mert nagyon sok jó fotós van, ne sajnáld a billentyűzetet, kérj minél több Neked tetszőtől árajánlatot.

2014. júl. 25. 11:52
 25/49 A kérdező kommentje:

22!

Ha az altalad belinkelt kepet veszem példának, akkor ugy kell elképzelni a miénket, mintha itt a vőlegény keze le lenne vágva a képről, ott lenne a bal széle a képnek, jobbra pedig megmaradna a hatalmas üres resz.

Akik az ujra fotózást javasolták: az esküvő kulfoldon volt, itt is élünk, lehetetlen ujra idehozni mindenkit, aki jelen volt. Tehat ez a lehetőség kilőve teljesen.

2014. júl. 25. 12:32
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen szóljatok, mert egy életre bánni fogod, ha meg sem próbálod.
2014. júl. 25. 13:18
 27/49 A kérdező kommentje:
Fogunk szólni. Jövő heten talalkozunk a parral, akkor meg említjük ép aztan egyutt kitaláljuk, hogy mi legyen.
2014. júl. 25. 13:20
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha küldesz pár képet, megpróbálok tenni velük valamit. Esetleg, ha kiadja a nyers képeket, szívesen újradolgozom nektek, el tudom képzelni, mekkora csalódás lehet.

Írta valaki, hogy nem biztos, hogy kiadja a nyers képeket, mert egy valamire való fotós ezt nem teszi. Hát, a leírtakból ő valószínű nem ilyen...

Én előbb megpróbálnám megbeszélni a fotóssal, hogy adja oda, aztán majd elmesélni a párnak, h "milyen rendes volt, még a nyers képeket is odaadta" --> hogy az ajándékozók ne érezzék kellemetlenül magukat, biztosan nem akartak rosszat.

Ha ez nem megy, akkor rajtuk keresztül..

2014. júl. 25. 17:28
 29/49 anonim ***** válasza:
40%
#28: azt tudd, hogy szerzői jogot sértesz ha "újradologozod" a képeit.
2014. júl. 25. 17:34
 30/49 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget, holdviola, nagyra ertekelem, de ilyet nem fogok tenni. Meg fogom kerdezni tole, hogy megkaphatjuk e az eredeti kepeket. Miutan nem profi fotos, csak -ettol az alkalomtol eltekintve- nagyon jo amator, illetve mivel csaladtag baratja, latok ra remenyt, hogy megkapjuk oket.
2014. júl. 25. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!