Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha nem tetszenének az esküvöi képek?
Én is arra kérném, hogy javítson rajtuk, retusálással.
Az már tök alap esküvői képeknél, hogy mindegyiket retusálják.
Hát nem nagyon tudsz már mit csinálni ezzel. Ismerősöm úgy járt, hogy 1 darab kép sem sikerült a fotósnak, valami nagy baklövést követhetett el, nem vallotta be, nyilván véletlenül letörölte az összeset.
Felajánlotta, hogy minden költségüket áll, keressenek egy időpontot.
Nahh akkor....mennyasszonyi ruha újra kikölcsönzése (heteket kellett várni rá, hogy ugyanaz legyen) fodrász,sminkes (már nem sikerült olyan tökéletesre mint a nagy napon) ráadásul aznap szakadt az eső.
Gyakran eszembe jut a történetük. Nem tudom, hogy én végigcsináltam volna-e.
Szóval a pillanatot, ott és akkor már nem lehet visszahozni úgysem.
Bővebben elmagyaráznád?
Kaptatok nászajándékba a fotózást. Ebben az esetben mire kell gondolni?
Ti választottátok a fotóst de az árát az fizette aki ajándéknak szánta az esküvői fotózást VAGY az illető ajándéka az volt, hogy ő rendelte a fotóst, és ő is fizette.
Mert ha az első vagyis ti választottátok a fotóst akkor nyugodtan reklamálhattok a fotósnál, és ha nem javít, akkor szólni annak akik fizeti a fotóst, hogy hanyag munkáért ne fizessen.
Ha nem ti választottátok a fotóst akkor szólni annak aki választotta, megmutatni a képeket, és megkérni, hogy tegyen valamit, mert ez silány munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!