Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha nem tetszenének az esküvöi képek?
Fotoskent jomagam is alatamasztom hogy az 'eltolt' kepek nem feltetlenul rosszak, a kompozicio szabalyai sokszor jobban is ervenyesulnek ugy, mintha minden kepen full kozepen lenne a fo temaja a kepnek (a par ebben az esetben). De (a mi szempontunkbol 'sajnos') sok kliens van, aki az olyan kepeket latja jonak, amiken olyan a kompozicio, es nem tetszenek nekik azok a beallitasok amik epphogy igazabol a 'helyesek'. Lehet, hogy a kerdezo is ilyen, persze azt megertem hogy fontos hogy a kliensnek tetsszenek foleg a kepek, de ugyanakkor egy fotostol nem lehet elvarni hogy direkt 'rosszul' komponaljon meg kepeket!
Ettol fuggetlenul nekem furcsa, hogy minden sorozat amit lattatok ettol a fotostol gyonyoru volt, es pont csak a tietek lett borzalmas! Biztos hogy nincs itt valami nagyon fura amirol nem tudtok?
Semmi ciki nincs abban ha megmutatjatok a kepeket a parnak aki rendelte nektek a fotost, es szepen kedvesen megmondjatok, hogy 'Figyeljetek, nagyon halasak vagyunk ezert es egyaltalan nem titeket tartunk felelosnek, hogy is tehetnenk, de nem vagyunk teljesen megelegedve a kepekkel [itt elmondhatod miert nem] ugyhogy ha nem gond, tudnatok a nevunkben beszelni a fotossal, mivel ti voltatok papiron a vevok? Vagy mi is szivesen beszelunk vele, ha meghatalmaztok.' Erre csak nem sertodnek meg!
örüljetek,hogy ajándék fotózást kaptatok.
ha meg nem tetszik, akkor miért nem fizettetek egy rakás pénzt a profi fotósért? akkor nem lenne rinyálás. ez a ti nagy napotok,biztos utána néztem volna legalább a fotósnak, mert 20 év múlva ezeket a képeket mutogatod majd...
Kedves utolsó!
Rentkivül értelmes hozzászólasodat köszönöm, de igazán kár volt rá vesztegetni az idödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!