Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha egy baleset után nem emlékeznél
családodra?
Furcsának találnám és alig hinném el hogy tényleg ők a családom!
2009. júl. 4. 22:10
Na mégis mit tesz ilyenkor az ember. Meg kell tanulnod újra szeretni a családod és a barátaidat, újbol megismerni őket.. ha családodról meg a barátokról beszélünk, ők azok akik akkor is szeretnek ha nem emlékszel a közös nyaralásra vagy a közös sörözésre.
Nem tudom mit remélsz attol hogy kiírtad ezt a kérdést, sokmindent nem lehet csinálni...
2009. júl. 4. 22:14
Nos, az én családomra jobb is, ha nem emlékeznék, mert semmit se érek nekik igazán. A barátaim jobban szeretnek, mint a családom... Hogy mit csinálnék, nem tudom, de talán nem lenne akkora nagy baj ilyen emberekre emlékezni, akik között rossz volt felnőni.
2009. júl. 4. 22:21
ha ez igaz, eléggé sajnálom. Keresd fel anyukádat, ha még él, és ha van iwiwed, és emlékszel a jelszavára, nézz szét ismerőseid között.
2009. júl. 4. 22:31
Nézd, ha ez vigasztal talán kezdhetsz új lappal.
A másik, talán megpróbálhatnál keresni egy hipnotizőrt (igen, ku*va sok a sarlatán). Én még nem próbáltam, de sok az ezzel foglalkozó könyv, leírás, lehet valóságalapja.
Csak kíváncsiság: A humorérzéked megsínylette a történteket? Tényleg az objektív kíváncsiság teszi fel bennem a kérdést, nagyon nem szeretnék gúnyolódni, és nem is a saját válaszom iróniába terelése miatt kérdem.
2009. júl. 4. 22:58
Hozzászólók: Múlt időben beszélt, és ilyen amúgy is csak rövidtávon szokott fellépni.
2009. júl. 4. 23:02
na vajon mit? minél többet lennék velük, hogy vissza jöjjenek az emlékek.
2009. júl. 5. 00:05
hát én nemtudom..a barátaimat a szemüket látva felismerném..mert akárhányszor találkozunk egyszerüen kiolvasom a szemükből hogy ki mennyire szeret..és ha lenne valami komolyabb bajom..a családom megpróbálna megbecsülni engem is utánna..
2009. júl. 5. 02:03
2009. júl. 5. 09:37
10/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ. igen ez megtörtént de már tíz éve. azóta sok mindent megtanultam, a barátaimat ujra megismertem amit az anyukámat illeti hét éves voltam mikor meghalt. a balesetem után kb. egy hónap után jöttem rá arra hogy nagyszülők vannak körülöttem a barátaim meg az anyukájaikról beszélgetnek velem. semmi emlék nem jött vissza. mindenre nekem kellet rájönöm és ujra megtanulni a dolgokat
Kapcsolódó kérdések: