Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csinálnál ha egy baleset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ha egy baleset után nem emlékeznél családodra?

Figyelt kérdés
velem ez megtörtént. barátaimra se emlékeztem, az ételek nevét is elfelejtettem stb....
2009. júl. 4. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Furcsának találnám és alig hinném el hogy tényleg ők a családom!
2009. júl. 4. 22:10
 2/18 anonim ***** válasza:
55%

Na mégis mit tesz ilyenkor az ember. Meg kell tanulnod újra szeretni a családod és a barátaidat, újbol megismerni őket.. ha családodról meg a barátokról beszélünk, ők azok akik akkor is szeretnek ha nem emlékszel a közös nyaralásra vagy a közös sörözésre.

Nem tudom mit remélsz attol hogy kiírtad ezt a kérdést, sokmindent nem lehet csinálni...

2009. júl. 4. 22:14
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Nos, az én családomra jobb is, ha nem emlékeznék, mert semmit se érek nekik igazán. A barátaim jobban szeretnek, mint a családom... Hogy mit csinálnék, nem tudom, de talán nem lenne akkora nagy baj ilyen emberekre emlékezni, akik között rossz volt felnőni.
2009. júl. 4. 22:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
ha ez igaz, eléggé sajnálom. Keresd fel anyukádat, ha még él, és ha van iwiwed, és emlékszel a jelszavára, nézz szét ismerőseid között.
2009. júl. 4. 22:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha ez vigasztal talán kezdhetsz új lappal.

A másik, talán megpróbálhatnál keresni egy hipnotizőrt (igen, ku*va sok a sarlatán). Én még nem próbáltam, de sok az ezzel foglalkozó könyv, leírás, lehet valóságalapja.

Csak kíváncsiság: A humorérzéked megsínylette a történteket? Tényleg az objektív kíváncsiság teszi fel bennem a kérdést, nagyon nem szeretnék gúnyolódni, és nem is a saját válaszom iróniába terelése miatt kérdem.

2009. júl. 4. 22:58
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Hozzászólók: Múlt időben beszélt, és ilyen amúgy is csak rövidtávon szokott fellépni.
2009. júl. 4. 23:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
na vajon mit? minél többet lennék velük, hogy vissza jöjjenek az emlékek.
2009. júl. 5. 00:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
hát én nemtudom..a barátaimat a szemüket látva felismerném..mert akárhányszor találkozunk egyszerüen kiolvasom a szemükből hogy ki mennyire szeret..és ha lenne valami komolyabb bajom..a családom megpróbálna megbecsülni engem is utánna..
2009. júl. 5. 02:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerencsés ember.
2009. júl. 5. 09:37
 10/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ. igen ez megtörtént de már tíz éve. azóta sok mindent megtanultam, a barátaimat ujra megismertem amit az anyukámat illeti hét éves voltam mikor meghalt. a balesetem után kb. egy hónap után jöttem rá arra hogy nagyszülők vannak körülöttem a barátaim meg az anyukájaikról beszélgetnek velem. semmi emlék nem jött vissza. mindenre nekem kellet rájönöm és ujra megtanulni a dolgokat
2009. júl. 5. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!