Ez igazságos így? Szerintem baleset lehet belőle! Elegem van Belőlük!
1.Ma, mivel busszal járok, előbb mentem haza, és nem hoztam a tesómat, és anyáékat sem hívtam fel. Amint haza értem elvették anyáék a telefonomat, mert nem hívtam őket fel. De nekem szükségem van a telefonomra, mert ha lesz vmi baj, akkor nem tudom nekik elmondani/segítséget kérni.
2. A szüleim már lassan mindenért vernek. Nem veszik észre, h egész nap sírok, inkább ezért is csak kapok egy pofont. Ráadásul azt mondják, hogy elkényeztetett kis p*csa vagyok, pedig csak EGYETLEN EGY márkás cuccom van ( a nike-s táskám), nem igénylek sokat, kaját is keveset. Ez ellenben pl.: ha a húgom azt mondja, h Helo Kitty-s szoba, akkor olyat kap, ha azt mondja, hogy barbie-s telefon, akkor anya szalad a boltba érte. Fel sem tűnik nekik, hogy már szinte depist csinálnak belőlem, inkább vernek,pofoznak, szidnak és büntetnek. Ez igazságos?
A kérdést úgy írtam, h 1. az első kérdés a 2. a második kérdés. Remélem el tudtatok igazódni. Köszönöm a válaszokat előre is.
Nem igazságos. :( De tudom milyen, bár nálunk pont fordított a helyzet, a bátyámat istenítik mindenért. Sose lehettem és sose leszek nekik elég jó, nem úgy, mint a bátyuskám. Na, szóval értem, mi a helyzet,
Mondanám, hogy próbáld velük megbeszélni,d e sajnos ez nálam nem működött. :(
Nem írtál már ki egyszer kérdést e témában?
Ha nem, akkor ajánlom az oda érkezett válaszokat, használd nyugodtan a keresőt.
Ha jól emlékszem, valamilyen táskás sztori volt, az emberke azt kapta ajándékként, míg a huga mindenféle ruhákat kapott csak úgy, pedig szülinapja sem volt, meg elvette a szerencsétlen tesó ruháit is...
Megint egy síró kiskamasz... Vajon miért nem hiszem el a felét sem annak, amit írsz?
Ha az volt a szabály, hogy hívd fel őket, te pedig nem tetted, akkor jogos, hogy elveszik a telefonodat. Az, hogy bőgésért pofont kapsz, egy elég komoly jelzés arra vonatkozóan, hogy már pattanásig feszíted a húrt. Gondolj bele, ők güriznek egész nap, aztán a te sírásodat is tűrniük kell. Irigykedsz a kishugodra, miért is egy barbie-s telefonért??? Nagyon gyerek vagy még.
Inkább arról írj, hogy milyen házimunkában segítettél ma be anyukádnak, rendet raktál-e magad után, játszottál vagy tanultál-e a kishugoddal etc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!