Mik voltak az életed fontos ruhái/kiegészítői? Amire mindig emlékeznél s fontos volt neked?
Nekem volt ovis koromban egy piros szandálom ami cuppogós hangot adott ki mikor léptem benne. Akkor utáltam de mindig emlékszem rá.
Meg volt egy szép fodros ünneplő szoknyám amire sokat vártam mert a nővéremé volt s farsangon, szilveszterkor abban fotózkodtam anyuékkal. :)
Az egyik egy sárga pulcsi, van rajta egy horgász kacsa, abban voltam először oviban. A másik egy zibzáros fekete felső, vannak rajta zölddel valami kis foltocskák, olyan, mintha galuska lenne(2 éves koromtól 10 éves koromig hordtam :) ), és egy tini ninja teknősös pulcsi, ezt is 3-4 évesen hordtam. Ezek a mai napig megvannak :D
Sok ilyen ruha van, amikre tisztán emlékszek, csak sajnos nincsenek meg :(
20L
Nekem is volt tininindzsas pulcsim. :D
Meg az oviban volt egy lila/fehér mikiegeres pizsomám amit imádtam és nagyon menőnek hittem akkor. :D
Volt egy piros edzocipom, magasitott talppal( olyan 5 eves koromtol hordtam).
Meg volt egy olyan pulcsim, ami ha kiforditottad akkor is lehetett hodani, tehat dupla mintaja volt, egy zold es egy lila es mindket oldalan sielo emberkek voltak.Remelem, erthetoen fogalmaztam meg.(:
19/L
17:26
örülök h ez nem csak szerintem durva (Y) xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!