Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a barátnőitek/barátaitok sztriptíztáncost rendelnének a leánybúcsútokra/legénybúcsútokra és arra biztatnának, hogy csaljátok meg a sztriptíztáncossal a vőlegényeteket/menyasszonyotokat?
Neked meg ráül egy meztelen sztriptíztáncosnő az arcodra? Attól, hogy sztriptíztáncossal csinálja mitől lenne más? Velük nem számít? Mit szólnál hozzá hogyha szembejönnétek velem az utcán és elővenném a farkamat és belenyomnám a feleséged kezébe? Azt is viccesnek tartanád? Meg a leány/legénybúcsú miért kivétel? Akkor hirtelen valami kivételes állapotba kerül az ember és szabad ilyet csinálnia? Szerinted az embereknek el kéne tűrniük, hogy mikor megházasodnak akkor menyasszonyuk arcába péniszt nyomnak/ vőlegényük fejét egy sztriptíztáncosnő vaginájába nyomják?
Nem értem, az emberek egy részét felizgatja az, hogy a párjuk egy másik ember nemi szervével kerül fizikai kontaktusba?
Eleves sem akart egyikünk sem lánybúcsút. A polgárit már korábban megtartottuk titokban, és mikor előjött a barátnőm azzal, hogy na, akkor leánybúcsú, és a kifejezett, és határozott kérésem ellenére sem volt hajlandó megérteni, hogy sem leánybúcsút, sem sztriptíztáncost nem akarok, sem egyáltalán semmilyen felhajtást, akkor megmondtam neki, hogy már házasok vagyunk, úgyhogy le is szállhat a témáról:D Persze ilyenkor mindig kiderül, hogy valójában a saját lánybúcsúját szervezné olyanra, amilyenre épp az enyémet akarta, mint ahogy a család is a legtöbször a saját íze szerint szervezné az esküvőt, mintha a sajátja lenne, úgyhogy mondtam neki, hogy felőlem az övé majd olyan lesz, amilyenre őt szeretné, de tartsa a kérésem tiszteletben.
Én konkrétan kiakadnék, ha a kérésem ellenére ilyen jellegű legény- ill. leánybúcsút szerveznének. A férjemre nem lettem volna dühös, mivel tudom, hogy nem lehet leitatni és belevinni olyanba, amit nem akar, akkor egyszerűen kisétált volna már az ilyen legénybúcsúról, akkor is, ha az a sajátja lett volna. Felőlem rendeljen sztriptíztáncost aki akar, és ahol a kapcsolatukba ez belefér, nincs azzal semmi gond, ha mindkét fél egyetért ebben, de aki arra bíztat, hogy kockáztassam a kapcsolatomat az nem igazi barát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!