Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a barátnőitek/barátaitok sztriptíztáncost rendelnének a leánybúcsútokra/legénybúcsútokra és arra biztatnának, hogy csaljátok meg a sztriptíztáncossal a vőlegényeteket/menyasszonyotokat?
Én nem biztatnám, sőt megpróbálnám lebeszélni. Ha benne van, akkor elmennék a leánybúcsúról, de az esküvőre se mennék, mert nem fogok egy hűtlenségre épített kapcsolatot asszisztálni. Pénzt meg pláne nem ölök bele.
Ha velem történne ez, akkor kifizetném a sztrippert, megkérném, hogy menjen haza (nekem kifejezett kívánságom, hogy nem kell vetkőző, és ezt tessék tiszteletben tartani) és azokat akik figyelmen kívül hagyták az egyetlen kívánságomat, mitöbb a megcsalásra biztattak, megkérném - ha már nekik a nem sokkal ezután kötött esküm semmit sem jelent - hogy ne fáradjanak el az esküvőmre.
Aki nem biztatott, azokkal elmennék iszogatni máshova.
Viszont ez nem fog előfordulni, mert én rendezem a saját lánybúcsúmat, hogy legalább élvezzem is.
Ha a párommal csinálnák ugyanezt, arról természetesen tudnék, hiszen ilyen őszinte, megbízható pasim még sosem volt. Egyrészt sosem csalna meg, benne maradéktalanul megbízok, másrészt elmondaná.
Ebben az esetben számomra a biztatók nem szívesen látott vendégek, bár a párom kedvéért az esküvőre, ha ő is úgy akarja, eljöhetnek.
Ezek nem barátok, inkább rosszakarók.
De ilyen sem lesz, mert a párom tanúja és legjobb barátja extrém monogám, én nekem is jó barátom, és többször említette, hogy neki felfordul a gyomra az olyan emberektől, akik a szemébe hazudnak másoknak és csalják egymást.
Én erre mindig azt mondom, hogy a barátait megválogathatja az ember, érdemes hát szelektálni az érték és a bizsu között.
Voltam már nagyon durva legénybúcsún. A vőlegény nagyon le lett itatva bármit megcsinált volna, de el lett zárva egy szobába. Kint viszont az amúgy házas és kapcsolatban lévő férfiak kb 70%-a elesett. Egy-kettő még vacillált, hogy a szopás is megcsalás-e.
A vőlegénnyel a látványon kívül annyi történt, hogy egyszer belenyomta az egyik csaj a mellét az arcába, annyi még belefért.
Az enyémen csak tánc volt és a másikról lehetett enni, de ezek szexmentesek voltak, tehát a többi fiú sem nyúlhatott hozzájuk. Nekem pedig eszembe sem jutott.
Szerintem annyira ne aggódj, általában nincs gond.
@5-ös
Szerintem az, hogy a mellét a vőlegény arcába nyomta igencsak meredek, a menyasszony szerintem biztos felháborodott volna rajta. Ugyanez vonatkozik a testről evésre. Mondom ezt úgy hogy férfi vagyok.
Nekem se férne bele a testről evés, és a fej mellközé tétele.
Ezek a dolgok egy olyan párkapcsolatba nem illenek bele, akik éppen esküt készülnek tenni, örök hűséget fogadni stb.
Mindig mondják ezt a baromságot, hogy "hűséget fogadtam, nem vakságot". Ha éppen van sztripper, nézze felőlem. De amint bármilyen testrészével hozzáér, nekem az megcsalás, nekem nem kell az a pasi.
Ez az én véleményem, erről tud a párom is, és elfogad így. Ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!