Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha valakit jó szándékkal meghívtok, de csak enni jönne el?
"Alapból pedig ugyanabban a városban lakik, csak aznap lesz valahol máshol dolga."
Basszus, ezert nem er oda a szertartasra!
Adjatok le az etteremnek x+3 fo szamot, es abba belefer mindenki. Feladat megoldva, kovetkezo problema?
Én sem igazán értettem a problémát. Ha én dolgozom, és nem tudok kivenni szabadságot, vagy tudom, hogy a főnök épp nem örülne, mert hajtás van, akkor én is késve esnék be.
Látom, nálatok nem szokás, de nálunk úgy volt, hogy +5 fővel több rendelést adtunk le. Azért ennyire ne filléreskedjen a vőlegényed sem.
Ha meg nem ő áll hozzátok közel, hanem a párja, akkor miért is venne ki szabadnapot? Igazából Te nem vetted a lapot, amikor írta: amint végez a felesége, jön. Tehát mondta, hogy jön, csak késve..
problem solved.
kérem, kapcsolja ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!