Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek, ha valakit jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha valakit jó szándékkal meghívtok, de csak enni jönne el?

Figyelt kérdés
Meghívtunk egy nagyobb, összetartozó baráti társaságot az esküvőnkre, ebédre is. Házastársakkal, kicsi gyerekekkel együtt. Kérdeztük, ki tud jönni, ki nem, az egyik illető, aki benne van a csapatban, a felesége viszont kevésbé, jön, de a feleség aznap dolgozik, viszont a srác írta, hogy az ebédre késve jönne... A vőlegényem totál kiakadt, szerinte ez óriási bunkóság, hogy a szertartásra nem jön, enni meg igen, neki nem lenne pofája erre. Írtam a srácnak egy mailt, hogy egy nagyon biztos igenre vagy nemre lenne szükségünk, mert kell létszám az étteremnek, meg ülésrend... Erre annyit írt vissza, hogy amint megérkezik a felesége a városba, jön... Tehát nem vette a lapot. Ti mit tennétek? Nem akarok bunkó lenni, de kezd elegem lenni, mert ő a 3. bizonytalan ember, a másik kettő nagyon jogosan. Szerintem vagy ne jöjjön, vagy vegyen ki szabadságot... de nem akarok semmiképp veszekedni, bunkóskodni...

2014. ápr. 15. 01:02
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Mondjuk az ő válasza is megérne egy misét, amire én válaszoltam... "az esetleg beér ekkorra és ekkorra", és fél mondattal később még egy "talán" is minden, csak nem biztos igen.
2014. ápr. 15. 10:23
 32/38 A kérdező kommentje:
Na, ügy lezárva, megírtam neki, hogy rendben, köszi, beírtuk az ülésrendbe.
2014. ápr. 15. 10:25
 33/38 anonim ***** válasza:
95%

"Alapból pedig ugyanabban a városban lakik, csak aznap lesz valahol máshol dolga."

Basszus, ezert nem er oda a szertartasra!

Adjatok le az etteremnek x+3 fo szamot, es abba belefer mindenki. Feladat megoldva, kovetkezo problema?

2014. ápr. 15. 10:29
 34/38 anonim ***** válasza:
96%

Én sem igazán értettem a problémát. Ha én dolgozom, és nem tudok kivenni szabadságot, vagy tudom, hogy a főnök épp nem örülne, mert hajtás van, akkor én is késve esnék be.

Látom, nálatok nem szokás, de nálunk úgy volt, hogy +5 fővel több rendelést adtunk le. Azért ennyire ne filléreskedjen a vőlegényed sem.

Ha meg nem ő áll hozzátok közel, hanem a párja, akkor miért is venne ki szabadnapot? Igazából Te nem vetted a lapot, amikor írta: amint végez a felesége, jön. Tehát mondta, hogy jön, csak késve..

2014. ápr. 15. 10:37
 35/38 A kérdező kommentje:

problem solved.

kérem, kapcsolja ki. :)

2014. ápr. 15. 10:38
 36/38 anonim ***** válasza:
Nah akkor sok boldogságot mindenkinek! :)
2014. ápr. 15. 10:51
 37/38 anonim ***** válasza:
82%
Sok boldogságot a sóher párnak.
2014. ápr. 15. 22:44
 38/38 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sem probléma. Nálunk is van olyan, aki késve fog érkezni (vidéken melózik 15ig forgalomtól függ mikorra ér oda). Örülök,hogy el tud jönni, nem akadok ki rajta
2014. ápr. 21. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!