Ha meghívtok az esküvőtökre egy vidéki rokont, mennyire törődtök vele?
Figyelt kérdés
Az unokatestvérem esküvőjére egyedül mentem. 100 km utazás volt busszal. Vittem magammal egy csomó cuccot mert koszorúslány voltam + váltóruhát stb. Nem akarok nyafogni, de még a buszhoz sem jött ki értem senki. Be kellett gyalogolnom a házukhoz, pedig a családnak van 4 autója, és az egyik unokatesóm csak az asztalt kamerázta mikor odaértem. Aztán kiderült hogy a másik 2 k.lánynak van fiú kísérője, nem szóltak hogy nekem is kell (mindkét fiún egyen nyakkendő volt) én meg egyedül mentem be a templomba. Az ültetésnél nem jutott nekem hely a családi asztalnál, a 40-50 éves barátokhoz ültettek. Csak én veszem ezt ennyire magamra, vagy ez tényleg mellőzöttség volt?2012. febr. 5. 12:24
1/2 anonim válasza:
nem te voltál aki régebben is tett ki kérdést a koszorúslány ruhával kapcsolatban?
Már akkor is fura volt a sztori vagyis az ahogy nem foglalkoznak veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!