34 hetes pocakosan, mibe mennétek a saját esküvőtökre?
Hátha ilyen kevesen lesztek akkor jo igy,de én lehet elmennék egy menyasszonyi ruhakölcsönzöbe olyan szép kismamáknak valo szép kis fehér ruha hátha lenne nekik.probáld meg elvégre ez az ESKÜVÖD lesz.
Nagyon sok boldogságot és boldog babavárást.
Nekünk is kis esküvőnk volt,9-en voltunk össz-vissz.
Én kölcsönöztem menyasszonyi ruhát,lettek fényképek...sokkal jobb így.Bántam volna ha nincs menyasszonyi ruhám.
Legyél elegáns, de érezd magad kényelmesen, 34 hetes kismamaként már nem kis pocakot kell viselned, szerintem nem gáz az amit írtál nadrág, blúz tökéletes, felesleges pénzkidobás lenne most egy ruhát kölcsönözni és ha megvan a baba később esetleg betudjátok egy nagy bulival is pótolni ezt a kis szolíd esküvőt, nagyon sok boldogságot kívánok,
38 hetes kismama:)
Szia!
Mintha saját írásom olvastam volna.Annyi különbséggel, hogy én 31 hetes leszek mikor férjhez megyek és a szülők is ott lesznek! És nekünk is bekavart a háztörlesztő elég rendesen!!!
Én nem akartam ruhát, úgy szerettem volna ahogy te,minnél kevesebből, de anyum azt mondta hogy varrassunk egyet,én hogy nem mert az anyag is elég sokban van, de a párom nem hagyja.Úgyhogy most fogunk majd anyagot venni és a netről leszedtem pár képet,majd eldöntjük melyik lesz.Már most csokrot is csináltatunk,persze a legegyszerübbet választottam ki,ami kevésből kijön.Még az a szerencse, hogy a babának már mindene meg van, így vhogy azt a pár ezer forintot kispóroljuk+ a gyűrű, ami a legtöbbe fog kerülni!
Szerintem ha belefér az időbe varrass egy egyszerű ruhát, már csak hogy tényleg mennyasszonynak érezd magad!! De ha később lesz templomi, végülis akkor igazi mennyasszonyi ruha lesz rajtad!! Ezt te érzed!! :))
Sok boldogságot Nektek és sok örömöt a babához!
28 hetes kismama
Szia!
Ha bírod, nézz körül néhány jobb kínaiban, szerintem simán találnál valami fehér vagy vajszínű csinos, lenge nyári ruhát pár ezer forintért, egy kényelmes világos szandál, csinos frizura, ékszerek, egy szép csokor, és máris nagyon szép kismama-menyasszony leszel!!!
Nekem ez a nadrág-blúz verzió olyan öregasszonyos!!!!
Egyébként ha budapesti vagy, körülnézhetnél a Christina Moda üzleteiben is (rákeresel a neten, van honlapjuk, katalógussal), ők árulnak kismama menyasszonyi ruhákat is, kb. 10.000 Ft körül. Nem az a tipikus habos-babos királylány ruha, hanem elegáns nyári ruha szerűségek.
Mi akkor házasodtunk össze, amikor 31 hetes terhes voltam.
Vettem egy fehér szoknyát magamnak, de borzasztóan állt, nem voltam hajlandó felvenni (még jó, hogy nagyon olcsón, szinte ingyen vettem, így nem buktam rajta sokat). Ezek után a fehér nadrág nálam szóba sem jött, mondjuk terhesség előtt sem hordtam fehér nadrágot, mert nem tetszenek.
Én végül egy egész jó szabású fekete élére vasalt szövetnacit vettem, fehér cipőt és a kínaiban kb 4000 forintból megvettem a felsőket. Egy fehér spagettipántos mell alatt bővülő tunikát vettem, szép volt, a pántja gyöngyökből volt és viszonylag nagy, de mégis diszkrét kivágása volt, valamint ehhez vettem egy fehér szatén bolerót. Együtt nagyon jól nézett ki, pluszban feldobtam ezüst strasszköves lánccal és karkötővel. Mi kb 30-an voltunk, de nem vettem észre, hogy nem lennék menyasszonyos, a 30-ból 27 ember végigbőgte az esküvőt (az anyakönyvvezető is sírt, pedig csak látásból ismer engem), szóval volt hangulat. :-)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!