Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocakosan oktalan dühkitörések?

Pocakosan oktalan dühkitörések?

Figyelt kérdés

Második babánkat várom. Minden rendben, a családi élet kiegyensúlyozott. Első gyerek nem problémás, Férj kedves, türelmes, szerető....de nekem mégis dühkitöréseim vannak :(

Sajnos mindenkire irányul :(

Biztos vagyok benne, hogy hiába türelmesé s megértő a párom, előbb-utóbb besokall az oktalan kiakadásaimba :(

Próbáltam ellene tenni, de nem tudok magamon úrrá lenni és ez megijeszt :(

Ne itéljetek el, így is nagyon rosszul érzem magam miatta

:(

Az első baba után volt enyhe depis érzésem, de azt sikerült önállóan legyűrni, de most képtelen vagyok....

Mit tehetnék, hogy ez elmúljon?

2011. jún. 22. 07:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is a 2.babámat várom,bár dühkitöréseim nincsenek, de állandóan feszült és ingerült vagyok.Pedig családi élet idilli, férjem imád kényeztet, kislányom bár nagyon-nagyon eleven de tündéri....és mégis.

Sokat szoktam emiatt sírni, mert megőrít a lelk.furdalás.Első terhességem alatt a menyországban jártam imádtam, szülés után se depresszió semmi.

Azt hiszem a hormonok, legalábbis próbálom erre fogni és remélem hogy a férjem nem un meg a terhesség végére.

Mennyi idős a nagyobbik?

2011. jún. 22. 07:27
 2/9 anonim ***** válasza:
en elsot varom,22hetes,majdnem mindennap sirok es kitores is van:(megkerdeztem 2 vedonot,ez normalis ok mondtak...valaki azt mondja kismama torna segit
2011. jún. 22. 07:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt a 20. hétig elég gyakran, utána már ritkultak azért a hisztijeim.

Nem tudtam kontrollálni, nagyon rossz volt.

Sajnos van, aki így éli meg a terhességet.

Egy 8 hós baba anyukája

2011. jún. 22. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem kb a 25.-ik hétig tartott, ultra érzékeny, és szó szerint őrült voltam, utáltam magam amiért nem tudok uralkodni az érzéseimen, DE azóta elmúlt és nálam nyugodtabb ember jelenleg szerintem nincs a Földön. El fog múlni egyik napról a másikra nyugi! Kitartás és Boldog Babavárást!
2011. jún. 22. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:

szia!

28 hetes kismama vagyok szintén dühkitöréseim voltak ez lehet akár a magnézium hiány is!én amiota iszom a magnézium pezsgőtablettát azóta javuló félben vagyok:D De lehetnek a hormonok is:D

2011. jún. 22. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát én pont így vagyok. Minden idilli, de ha valami másképp történik, mintha elgurulna a gyógyszer. Érzem, hogy irreális amit csinálok, próbálom tudatosan már csitítani magam. De közben olyanokra gondolok, amit le sem merek írni... Remélem senkinek nem esik bántódása...

És fogalmam nincs mi a megoldás. sokszor gondolkodom, hogy lehet, orvosi segítség kéne...

2011. jún. 22. 10:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm, hogy válaszoltatok!

Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de kicsit örülök, hogy nem vagyok egyedül.

Már régóta gondolkodtam, hogy kiírjam-e a kérdést, de nem mertem.

Az első kicsi 9 hónapos, én most vagyok 18 hetes.

Nekem is vannak sírógöcseim, de inkább a fékezhetetlen indulatok miatt aggódom (bármit össze tudnék törni ami az utamba kerül) Persze nem a fiamra és a férjemre gondolok itt.

Gondolkodtam már, hogy orvosi segítség kellene, de szégyen lenne elmondani még a háziorvosnak, védőnőnek is. Egy kismamától mindenki azt várja, hogy boldog és a föld felett repked.

Én is rettenetesen boldog vagyok, tervezett terhesség de mégis...

Megmagyarázhatatlan.

Abban bízom, amit Ti is írtatok, hogy kb. a félidő után szépen lassan elmúlik.

Kitartás Nektek is!

2011. jún. 22. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

én most 39 hetes vagyok.... Nem múlt el.

de egyébként nálad ez még szülés utáni depresszió is lehet, hiszem a nagy is nagyon picike! Nálunk erről már szó nincs. :(

2011. jún. 22. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de hátha valaki olvassa a válaszadók, kérdező közül.

Nekem is elő előjön hiszti, dühkitörés, elönt az összetörni valamit érzés, és képtelen vagyok lenyugtatni magam. Szegény férjem megijedt, bevallom én is. Nem hittem, hogy másnál is ez van, vagy h a hormonok okozzák, mert nem folyamatosan van,2-3 heti 1* viszont az egész terhességem alatt volt, most már viszont csapkodok is. Nagyon megijedtünk, hogy lesz így türelmem a babához. Nyugtassatok meg, hogy azért el fog múlni. Szörnyen érzem magam, sosem voltam ilyen. 37 hkm ;(

2016. júl. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!