Pocakosan egyetem? Volt már igy valaki? Tapasztalatok?
Mi a férjemmel már nem bírtunk várni, és az egyetem utolsó évében terhes lettem. Ő idősebb mint én, tehát már dolgozott, szóval anyagi gondok nem voltak.
Csoporttársaimnak kifejezetten tetszett, hogy pocakos vagyok, a tanárok tisztelettel voltak arra, hogy muszály kijárnom pisilni óra közben is, szóval nekem semmi problémám nem volt :D
A januári vizsgaidőszakban pedig mindig én mehettem be először a szóbeli vizsgára, mindenki előreengedett :D Akkor már elég jó kis pocim volt :)
én a második babámat szülöm az egyetem alatt.
férjem dolgozik, én is dolgoztam, meg nem vagyok már 18...:-)
és sokkal könnyebbnek élem meg az egészet mint elötte, kevésbé vagyok izgulós, a tanulás is jobban megy...
az biztos hogy épp elég megszervezni, de nem lehetetlen.
ja és a pocakosokkal semmi különleges elbánás nincs,legalábbis nálunk
Nekem egy csoporttársam volt terhes utolsó évben. Államvizsga után két héttel szült.
Én most várom az első babámat munka mellett, de minden elismerésem az övé, hogy le tudott államvizsgázni annyira a végén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!