Pocakosan egyetem? Volt már igy valaki? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nem az a kérdésem, hogy megtartsam e a babám, hanem azok véleményét kérem akik esetleg már voltak így, vagy tapasztaltak hasonlót2011. aug. 3. 07:20
11/12 anonim válasza:
szia
én most vagyok a 4.hónapban, félidősen kezdem majd a szeptemberi félévet. 21 vagyok és januárban szülök.nagyon várjuk már a férjemmel a kicsit, és egyáltalán nem izgulok a tanulás vagy bejárás miatt (nappalin vagyok). szerintem meg lehet csinálni, de majd meglátjuk ;)
12/12 anonim válasza:
Sziasztok! Előre is bocsánat, nem jellemző rám a gonoszkodás, de olvasom a kérdést, amelyben egyetemistákról van szó, és egyetemisták válaszolnak, és látom, hogy a muszáj "ly"-nal van írva, a folytat meg "j"-vel. Ennyi, no comment, le is lehet pontozni akár,nekem oly mindegy hogy hány százalékban tartják hasznosnak az adott válaszaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!