Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csajok ki érzi magát szexisnek...

Csajok ki érzi magát szexisnek pocakosan?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 11:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
igaz én most nem várok babát, de azért leírom mi történt velem, amikor terhes voltam a kisfiammal. Egyszer utcán ebédidőben épp egy bababoltból jöttem, amikor velem szembe jött egy kb. 20-22 év körüli srác (én 24 voltam) láthatta, hogy terhes vagyok, mert akkor már 7 hónapos terhes voltam, nagy hassal. Rám nézett, elhaladt mellettem, majd megfordult és utánam fütyült. Persze előbb körbenéztem nem-e másnak szólt, de senki nem volt rajtam kívül a környéken. Jót mosolyogtam rajta. :)
2011. jún. 9. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csinosnak éreztem magam, valahogy jól elvoltam a bőrömben, ami előtte nem volt elmondható.

De szexisnek nem éreztem magam.

2011. jún. 9. 11:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
én szexisnek éreztem magam, főleg hogy a libidóm is az egekben volt :)
2011. jún. 9. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szexisnek érzem magam, mimádom a pocim!
2011. jún. 9. 11:58
 5/14 anonim ***** válasza:
*imádom
2011. jún. 9. 11:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Elsőnek: ez nekem is jól esett volna. Aranyos történet! :)

Nekem a libidóm valahol vánszorgott csak utánam, így szexisnek nem éreztem magam, pedig amúgy jól éreztem magam a bőrömben.

De az alakom sokkal szebb lett, hiába nőtt a pocakom, valahogy formásabb lettem, így a párom szerintem szexisebbnek talált!

2011. jún. 9. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is annak érzem magam, bár előtte sem gondoltam, hogy bányarém lennék :)

34 hkm

2011. jún. 9. 12:15
 8/14 anonim ***** válasza:
én is kaptam pár elismerö szót,szóval a csajozós pasik tudnak(vagy sejtenek) valamit....talán innen az önbizalom,na meg a párom is sokszor szóvá tette.
2011. jún. 9. 12:25
 9/14 anonim ***** válasza:
37 hetes kismama vagyok, a párom annyiszor elmondja , hogy mennyire kívánatos, és gyönyörü kismama vagyok, hogy lassan elhiszem :) Tényleg jól érzem magam a bőrömben, csak a pocim nőtt meg ( sajna a cici eddig nem ) , de szexisnek nem érzem magam, márcsak azért sem, mertalibidóm az a teherbe eséskor elmaradt valahogy :)
2011. jún. 9. 12:42
 10/14 Alinaaa ***** válasza:
Amikor a ferjem dicser, en is annak erzem magam. De mivel a 37 hetben vagyok mar, kicsit elegnek erzem a dolgot. Valahogy mar jobb lenne a babaval a kezemben es akkor talan jobban ki is tudnam fejezni a ferjemnek hogy milyen szexi no is vagyok en:) Mert igy mar nehezkes a dolog:)
2011. jún. 9. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!