Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csajok ki érzi magát szexisnek...

Csajok ki érzi magát szexisnek pocakosan?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En is annak ereztem magam szinte vegig a ket terhesseg alatt, kiveve az utolso nehany hetet. (Akkor mar volt minden, ami kell: bevizesedtem, arany erem lett, a masodik babaval 3 ujnyira tagult vegig a mehszajam, alig mertem mozogni, stb).

De egyebkent vegig szexisnek es csinosnak ereztem magam, hozzateszem, hogy a pocakot leszamitva en nem igazan valtoztam semmit sem, a melleim lettek valamivel nagyobbik, de a derekam, labam, karom, arcom az utolso 2 heti vizesedesig a regi volt. Es ugy is oltozkodtem, ahogy elotte.

Es en alapban is szexisnek erzem magam, ha nem vagyok kulonosen rossz passzban, vagy lelkileg nem bant nagyon valami.

2011. jún. 9. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is annak érzem magam, alig várom, hogy egyre nagyobb legyen a pocim :) Szép, feszülős rucikban járok, így mindenki láthatja, hogy nem vagyok egyedül :))

19 km

2011. jún. 9. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Ennyi bókot nem kaptam egész életemben mint most a terhességem alatt!!Ja és nagyon sok nőtől is!!Már most gondolok arra hogy úgy fog hiányozni a pocim,persze nagyon várom már a babát!!!30 hetes kismama
2011. jún. 9. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem érzem most magam szexisnek. Most csak szimplán kismamának. Szerencsére páromnak tetszem, gyakran mondogatja, hogy még mindig csinos vagyok, a fenekem mindig tetszett neki nagyon és most is sokat dícséri. Néha észreveszek olyat, hogy autóból férfiak megbámulnak és nem értem, hogy miért. Egyértelműen látszik a 32 hetes pocakom, olyan nincs, hogy ne vegyék észre és nem tudom, hogy csak úgy megbámulnak vagy a nőt látják bennem? Ez utóbbit nehéz elhinnem.
2011. jún. 9. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!