Csajok ki érzi magát szexisnek pocakosan?
En is annak ereztem magam szinte vegig a ket terhesseg alatt, kiveve az utolso nehany hetet. (Akkor mar volt minden, ami kell: bevizesedtem, arany erem lett, a masodik babaval 3 ujnyira tagult vegig a mehszajam, alig mertem mozogni, stb).
De egyebkent vegig szexisnek es csinosnak ereztem magam, hozzateszem, hogy a pocakot leszamitva en nem igazan valtoztam semmit sem, a melleim lettek valamivel nagyobbik, de a derekam, labam, karom, arcom az utolso 2 heti vizesedesig a regi volt. Es ugy is oltozkodtem, ahogy elotte.
Es en alapban is szexisnek erzem magam, ha nem vagyok kulonosen rossz passzban, vagy lelkileg nem bant nagyon valami.
Én is annak érzem magam, alig várom, hogy egyre nagyobb legyen a pocim :) Szép, feszülős rucikban járok, így mindenki láthatja, hogy nem vagyok egyedül :))
19 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!