Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha valakit jó szándékkal meghívtok, de csak enni jönne el?
Egy hónapja volt az esküvőm, és nálam is volt ilyen, aki nem tudott ott lenni csak a vacsin. Sajnáltam, de örültem neki. És volt olyan is aki elkésett a polgáriról, csak a templomin volt, akkor őt már ki kellett volna tiltani a vacsiról. Sőt olyan is volt, akiről ott derült ki, hogy a vacsira nem tud jönni, de a szertartáson ott volt, mert tudta hogy nekem fontos.
Az étterembe pontos létszámot úgysem tudsz leadni, kell lenni +-pár főnek.
Szerintem se foglalkozz a dologgal, ha valaki csak az ebédre tud elmenni hát legyen, ez a te napod, légy nagyvonalú.
Hol lesz az ebéd és mi lesz a menü?
Nálunk sosincs hiszti abból, ha valaki csak a bulira érkezik. És akkor mi van? Mi a bunkóság abban?
Keresitek a kákán a csomót...Azt írod jószándékkal hívtátok. Hát őszintén, nem látszik...
Ha csak enni jön el, és hoz magával nászajándékot, akkor nem értem, hogy ugyan mi ebben a bunkóság, pláne, ha előre közölte, hogy nem tud ott lenni? Ha nem visz ajándékot, és téenyleg csak enni jön, na az a gáz.
Mi az, hogy "bizonytalan" ember? Természetes, hogy az ember nem tudhatja, hogy el tud-e menni aznap valahova, vagy sem. És ha előző nap megbetegszik, vagy meghal? A Világot, a történéseket, az embereket nem lehet előre kontrollálni. Ezt bele kell számítanod abba, ahogyan az ülésrendet csinálod és ahogyan az egészet tervezed.
Mindig vannak, akiknek valami hirtelen közbejön és nem tehetnek erről. Nekik nem a te esüvőd a legfontosabba, hanem a saját életük. Ezt viszont neked kéne tudomásul venni és kicsit lazábbra venni a figurát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!