Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek, ha valakit jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha valakit jó szándékkal meghívtok, de csak enni jönne el?

Figyelt kérdés
Meghívtunk egy nagyobb, összetartozó baráti társaságot az esküvőnkre, ebédre is. Házastársakkal, kicsi gyerekekkel együtt. Kérdeztük, ki tud jönni, ki nem, az egyik illető, aki benne van a csapatban, a felesége viszont kevésbé, jön, de a feleség aznap dolgozik, viszont a srác írta, hogy az ebédre késve jönne... A vőlegényem totál kiakadt, szerinte ez óriási bunkóság, hogy a szertartásra nem jön, enni meg igen, neki nem lenne pofája erre. Írtam a srácnak egy mailt, hogy egy nagyon biztos igenre vagy nemre lenne szükségünk, mert kell létszám az étteremnek, meg ülésrend... Erre annyit írt vissza, hogy amint megérkezik a felesége a városba, jön... Tehát nem vette a lapot. Ti mit tennétek? Nem akarok bunkó lenni, de kezd elegem lenni, mert ő a 3. bizonytalan ember, a másik kettő nagyon jogosan. Szerintem vagy ne jöjjön, vagy vegyen ki szabadságot... de nem akarok semmiképp veszekedni, bunkóskodni...

2014. ápr. 15. 01:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%
Nézd, velünk is előfordult már ilyen. Több száz kilóméterre volt az esküvő helyszíne, nagyon sokat utaztunk busszal. Mi is csak a szertartás után értünk oda, de elmentünk. Nem azért, hogy együnk, hanem lássuk a jó barátunkat férjhez menni és jól éreztük magunkat. Nem kell itt semmilyen hátsó szándékra gondolni, szegény nőnek sem lesz leányálom dolgozni, hazarohanni, elkészülni és rohanni hozzátok. Biztosan szívesen mennek, de ma már sok munkahelyen nem megengedhető a szabadság. Nekem is sok idővel előre le kell egyeztetnem, mert 3-an végezzük ugyanazt a munkát és egy ember kiesés elég kellemetlen tud lenni. Miért nem hétvégén esküdtök?
2014. ápr. 15. 07:10
 12/38 anonim ***** válasza:
98%

Egy hónapja volt az esküvőm, és nálam is volt ilyen, aki nem tudott ott lenni csak a vacsin. Sajnáltam, de örültem neki. És volt olyan is aki elkésett a polgáriról, csak a templomin volt, akkor őt már ki kellett volna tiltani a vacsiról. Sőt olyan is volt, akiről ott derült ki, hogy a vacsira nem tud jönni, de a szertartáson ott volt, mert tudta hogy nekem fontos.

Az étterembe pontos létszámot úgysem tudsz leadni, kell lenni +-pár főnek.

2014. ápr. 15. 07:12
 13/38 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem se foglalkozz a dologgal, ha valaki csak az ebédre tud elmenni hát legyen, ez a te napod, légy nagyvonalú.

Hol lesz az ebéd és mi lesz a menü?

2014. ápr. 15. 07:31
 14/38 anonim ***** válasza:
79%
Itt nem a meghívottak a bunkók. Jó kis baráti kör lehet, ahol ilyeneken akadnak fenn. A szabadságot csak úgy dobálják az emberhez nem? Csak mert nektek esküvőtök van, az a munkaadóját nem fogja érdekelni. Ha meg azt mondaná,hogy egyáltalán nem menne el, amiatt írtál volna ki kérdést, hogy milyen bunkó, el se jön. Kicsit szálljatok le a földre a vőlegényeddel együtt és inkább örüljetek, hogy mindenki igyekszik megtisztelni benneteket azzal,hogy részt vesz az esküvőtökön
2014. ápr. 15. 07:51
 15/38 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk sosincs hiszti abból, ha valaki csak a bulira érkezik. És akkor mi van? Mi a bunkóság abban?

Keresitek a kákán a csomót...Azt írod jószándékkal hívtátok. Hát őszintén, nem látszik...

2014. ápr. 15. 07:52
 16/38 anonim ***** válasza:
93%

Ha csak enni jön el, és hoz magával nászajándékot, akkor nem értem, hogy ugyan mi ebben a bunkóság, pláne, ha előre közölte, hogy nem tud ott lenni? Ha nem visz ajándékot, és téenyleg csak enni jön, na az a gáz.

Mi az, hogy "bizonytalan" ember? Természetes, hogy az ember nem tudhatja, hogy el tud-e menni aznap valahova, vagy sem. És ha előző nap megbetegszik, vagy meghal? A Világot, a történéseket, az embereket nem lehet előre kontrollálni. Ezt bele kell számítanod abba, ahogyan az ülésrendet csinálod és ahogyan az egészet tervezed.

Mindig vannak, akiknek valami hirtelen közbejön és nem tehetnek erről. Nekik nem a te esüvőd a legfontosabba, hanem a saját életük. Ezt viszont neked kéne tudomásul venni és kicsit lazábbra venni a figurát.

2014. ápr. 15. 08:13
 17/38 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk is volt ilyen.. Sőt volt aki a vacsira sem ért oda.. Én nagyon örültem nekik, hogy annak ellenére, hogy nem tud az elejetőlottlenni megtisztel azzal, hogy eljön, hoszen azert hívtam, mert szeretném, hogy velünk örüljön..
2014. ápr. 15. 08:15
 18/38 anonim ***** válasza:
97%
Most nézem, hogy másik városból érkezik, ráadásul ti ebédet csináltok. Általában vacsora szokás, meg délutáni esküvő, főleg, ha más városból is jönnek vendégek. Ennyi erővel lehetne veletek is kötözködni, hogy ti miért nem vagytok tekintettel a meghívottakra. De ha ennyire "szívesen" látjátok, akkor nem értem, miért nem mindegy, hogy végigüli-e a szertartást vagy sem. A barátotok ott lesz, az a lényeg, a párja meg majd becsatlakozik, amikor tud. Tudod, ez a Ti nagy napotok, de attól még másnak nem körülöttetek forog az élete. Nyilván visznek ajándékot ugyanúgy, mintha végig ott lenne ő is, gyakorlatilag kifizeti azt a vacsorát, nem vendégeled meg," nem csak kajálni megy", hanem kvázi fizet érte (mostanság úgyis ez a szokás...), akkor meg?
2014. ápr. 15. 08:22
 19/38 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk már januárban eldől ki mikor megy szabadságra, ha nem így lenne egész biztosan probléma lenne ez párezer embernek... szóval nem biztos, hogy nem akar kivenni szabadságot...Ha rendkívüli esemény van (temetés...) akkor nekem kell könyörögni egy másik embernek, hogy helyettesítsen azon a napon vagy abban a pár órában.
2014. ápr. 15. 08:23
 20/38 anonim ***** válasza:
88%
Nem valami intelligens hozzaallas egyikotoke sem. Irta a srac, hogy kesve erne oda. Valoszinuleg nem azert, mert a teveben fogja nezni a Dallast, hanem mert nolyan idopontban tartjatok az eskuvot, amikor neki olyan elfoglaltsaga van, amirol nem tud szabadulni. Miert nem olyan idopontot valasztottatok, ahova konnyen el tudnak menni az emberek? Nem ebedet, hanem vacsorat szoktak adni. Ez nem bunkosag?
2014. ápr. 15. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!