Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha valakit jó szándékkal meghívtok, de csak enni jönne el?
Én sem értem a gondodat. Lehet, nem tud szabit kivenni, lehet nem tud cserélni munkaidőt mással, de szeretné tiszteletét venni az esküvőtökön. Miért baj, ha csak ebédre ér oda?? Attól, hogy nem lesz ott az önkormányzatnál amikor kimondjátok az igent, az egy dolog. Ti úgyse vennétek észre ha ott lenne is.
Inkább az a kínos, hogy ti nektek elvárásaitok vannak ilyen téren, ahelyett, hogy örülnétek, hogy legalább ebédre odaér.
Én sem értem a problémádat! Ha barát, akkor örülnöd kellene, hogy ha késve is, de jön. És nem bunkó módon késik el, hanem előre szólt nektek, hogy így tud odaérni.
Szerintem is a nővel van bajotok, de őt meg el kell fogadjátok, a barátotok miatt!
Ha sokat kekeckedtek, lehet el sem mennék végül a barátod helyében!
Én nem értem, mi a gondod. Nem tud szabadságot kivenni, igy nem tud ott lenni az esküvőn, csak az ebédre tud elmenni. Mi ezzel a gond?
Nálunk is lesz ilyen. Hétfőn, korán reggel kész az esküvő, lesz olyan, aki nem tud eljönni, ok majd délután jönnek a kertipartyra. En örülök, hogy megtisztelnek azzal, hogy eljönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!