Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek, ha valakit jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha valakit jó szándékkal meghívtok, de csak enni jönne el?

Figyelt kérdés
Meghívtunk egy nagyobb, összetartozó baráti társaságot az esküvőnkre, ebédre is. Házastársakkal, kicsi gyerekekkel együtt. Kérdeztük, ki tud jönni, ki nem, az egyik illető, aki benne van a csapatban, a felesége viszont kevésbé, jön, de a feleség aznap dolgozik, viszont a srác írta, hogy az ebédre késve jönne... A vőlegényem totál kiakadt, szerinte ez óriási bunkóság, hogy a szertartásra nem jön, enni meg igen, neki nem lenne pofája erre. Írtam a srácnak egy mailt, hogy egy nagyon biztos igenre vagy nemre lenne szükségünk, mert kell létszám az étteremnek, meg ülésrend... Erre annyit írt vissza, hogy amint megérkezik a felesége a városba, jön... Tehát nem vette a lapot. Ti mit tennétek? Nem akarok bunkó lenni, de kezd elegem lenni, mert ő a 3. bizonytalan ember, a másik kettő nagyon jogosan. Szerintem vagy ne jöjjön, vagy vegyen ki szabadságot... de nem akarok semmiképp veszekedni, bunkóskodni...

2014. ápr. 15. 01:02
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
75%
Nem igazán értem a problémádat.... :/
2014. ápr. 15. 01:05
 2/38 A kérdező kommentje:
Az a nehézség, hogy jön az említett srác a baráti társaságból, felesége viszont dolgozik aznap, az esküvő alatt is. Késve, az ebédből egy-két órára eljönne viszont. Ez így bunkóság a vőlegényem szerint a feleség oldaláról, így nem kéne jönnie. Mit lehet tenni, hogy vagy ne jöjjön a csaj, vagy legyen jelen az egész eseményen -- mégse bunkón vágjuk a párocska fejéhez? A finom utalásos e-mailt nem értették...
2014. ápr. 15. 01:09
 3/38 anonim ***** válasza:
80%
Lehet nemtud kivenni szabadságot. De menni viszont szeretne... miért nem kérdezel rá? elvégre jóba vagytok és igy a legegyenesebb
2014. ápr. 15. 01:50
 4/38 anonim ***** válasza:
98%
Nem birjatok a not, mi? Nekem csak ez jon le. Hogy ha jo baratok lennetek, orulnel, h ha meg munka utan is, de eljon megunnepelni veletek a hazassagkotest. Gondolom kaptok majd ajandekba egy kis penzmagot, hogy azt a tanyer kajat sajnaljatok. Nem, nem vette a lapot. Igent vagy nemet kertel. Az egy hatarozott igen. Ugyhogy legyen ver a pucadban, allj ele es mondd a szemebe!
2014. ápr. 15. 01:54
 5/38 anonim ***** válasza:
93%

Én sem értem a gondodat. Lehet, nem tud szabit kivenni, lehet nem tud cserélni munkaidőt mással, de szeretné tiszteletét venni az esküvőtökön. Miért baj, ha csak ebédre ér oda?? Attól, hogy nem lesz ott az önkormányzatnál amikor kimondjátok az igent, az egy dolog. Ti úgyse vennétek észre ha ott lenne is.

Inkább az a kínos, hogy ti nektek elvárásaitok vannak ilyen téren, ahelyett, hogy örülnétek, hogy legalább ebédre odaér.

2014. ápr. 15. 01:56
 6/38 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a volegenyedtol a bunkosag, hogy problemat akar csinalni a semmibol. Mint irod, szoros baratikor. Ott akar lenni, kesve tud menni, mi a baj? Nem csak kajalni megy, gondolom kaja utan meg ott marad a nepseg. Eskuvo, vagy barmilyen osszevetelen, szamolni kell -, + par emberre. Tudod, ha ram irnanak, valasszolok, es meg az sem eleg, lesz.rnam az egesz kajadat, nem hogy meg rohanjak az eskuvodre.
2014. ápr. 15. 02:01
 7/38 anonim ***** válasza:
93%

Én sem értem a problémádat! Ha barát, akkor örülnöd kellene, hogy ha késve is, de jön. És nem bunkó módon késik el, hanem előre szólt nektek, hogy így tud odaérni.

Szerintem is a nővel van bajotok, de őt meg el kell fogadjátok, a barátotok miatt!

Ha sokat kekeckedtek, lehet el sem mennék végül a barátod helyében!

2014. ápr. 15. 04:23
 8/38 anonim ***** válasza:
92%
Igyekszik odaérni, nem mindenki teheti meg, hogy más esküvője miatt csak úgy pazarolja a szabadnapjait, vagy el sem engednék. Nem értem, egyébként mi a baj ezzel, szólt, hogy csak késve ér oda, de megy, végülis, az igazi buli a vacsi után szokott kezdődni. Ha szerintetek ez ekkora bunkóság, akkor meg meg kell mondani a szemébe, hogy ha nem seggeli végig a szertartást, akkor enni se jöjjön. Azt hinné az ember, hogy az a lényeg, hogy a barátok, rokonok együtt ünnepeljenek veletek, le merném fogadni, hogy ha nem szólt volna, észre se vennétek, hogy a szertartás alatt nincs ott. Nyilván, ha ketten mennek, ketten is adnak pénzt, nem fogják levonni a fél vacsi árát az ajándékotokból. Akkor mi ilyen nagy probléma?
2014. ápr. 15. 06:00
 9/38 anonim ***** válasza:
78%
Akkor próbáld meg másik oldalról megközelíteni a helyzetet, az nem bunkóság, hogy ebédet csináltok? Miért nem vacsorát? Akkor sanszos, hogy már senki nem dolgozik... Szerintem is bolhából elefántot. Ha meg utáljátok minek hívjátok meg? Ha a férje a jóbarát, akkor meg ugyan nyeld már le a békát. Olyan hisztisek vagytok, mint az óvodások komolyan. Tényleg sokkal egyszerűbb megsértődni, mint felnőttként kommunikálni.
2014. ápr. 15. 06:02
 10/38 anonim ***** válasza:
92%

Én nem értem, mi a gondod. Nem tud szabadságot kivenni, igy nem tud ott lenni az esküvőn, csak az ebédre tud elmenni. Mi ezzel a gond?

Nálunk is lesz ilyen. Hétfőn, korán reggel kész az esküvő, lesz olyan, aki nem tud eljönni, ok majd délután jönnek a kertipartyra. En örülök, hogy megtisztelnek azzal, hogy eljönnek.

2014. ápr. 15. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!