Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen ruha hogy állna nekem?
szóval nem vagyok nagy darab de a képen látható lánynál teltebb vagyok. Szerintetek egy kicsit teltebb lánynak hogy állna egy ilyen ruha? Annyira tetszik :))
Egyedül a karnál lehet problémás,mert amúgy egyszerű a ruha, bármilyen alakra jó.
De ez szerencsés, ugyanis a karon látszik meg leghamarabb, már néhány hét után az edzés :)
Köszönöm a válaszotokat :)
Mindenféleképpen valami csipke ruhát szeretnék.
Esetleg nem tudnátok nekem képet linkelni ide?
Hát, nem csipke, de ez például nagy sikert aratott itt a GYIK-en:
Írd már meg légyszi kérdező az arányaidat pl. magasság, súly, mell/derék/csípőbőség.
Anélkül nehéz példát mutatni vagy megmondani, jó lenne-e ez a ruha, mert a "teltebb" van akinél a 65, van akinél a 100 kilót jelenti...
Valami csipke ruhát mutassatok ha lehet, mert annyira tetszenek :))
168 cm vagyok 60 kg, ámbár most lehet fogytam 1-2 kg-t, 80/B melltartót hordok
Kérdező ne röhögtess, neked teljesen átlagos méreteid vannak. Nyugodtan vedd fel ezt a ruhát, sőt bármelyik másikat is, mert egy magassarkúval meg még az átlagnál magasabb is leszel.
De amúgy itt van pár csipkeruha:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!