Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy ilyen ruha hogy állna nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen ruha hogy állna nekem?

Figyelt kérdés

szóval nem vagyok nagy darab de a képen látható lánynál teltebb vagyok. Szerintetek egy kicsit teltebb lánynak hogy állna egy ilyen ruha? Annyira tetszik :))

[link]

2013. dec. 10. 22:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%
Semmilyen mintájú csipke nem mutatja vékonyabbnak a kart, mindegyik nagyon kiemeli a vastagságát, formáját és nem is annyira a karvastagság szokott lenni a probléma, hanem inkább a formája. Hiába van valakinek vékony karja, ha plöttyedt, akkor azt a csipke nagyon ki fogja emelni. Egy ilyen ruha viselése előtt mindenkink érdemes egy kicsit formálnia a karját, persze nem kell kigyúrni, mert akkor meg azért nem lesz szép, de vannak remek súlyzógyakorlatok kifejezetten lányoknak, ha utánajársz, a neten is nagyon sok ilyet találsz.
2013. dec. 10. 23:32
 12/23 anonim ***** válasza:

Egyedül a karnál lehet problémás,mert amúgy egyszerű a ruha, bármilyen alakra jó.

De ez szerencsés, ugyanis a karon látszik meg leghamarabb, már néhány hét után az edzés :)

2013. dec. 11. 06:57
 13/23 anonim ***** válasza:
Próbálj ilyen ruhát, vigyél fényképezőgépet és otthon is nézegesd magad. Persze próbálj más fazobút is. Én teljesen mást választottam, mint amit elképzeltem.
2013. dec. 11. 08:40
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat :)

Mindenféleképpen valami csipke ruhát szeretnék.

Esetleg nem tudnátok nekem képet linkelni ide?

2013. dec. 11. 14:14
 15/23 anonim ***** válasza:
42%

Hát, nem csipke, de ez például nagy sikert aratott itt a GYIK-en:

[link]

2013. dec. 11. 19:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, ne már megint ez az elrontott tehéncsinálós ruha, csak ezt ne. Irónikusan írtad gondolom, hogy "sikert aratott" mert kb. negatív rekordot döntött, olyan 150/10 ember találta tűrhetőnek...
2013. dec. 11. 19:32
 17/23 anonim ***** válasza:

Írd már meg légyszi kérdező az arányaidat pl. magasság, súly, mell/derék/csípőbőség.

Anélkül nehéz példát mutatni vagy megmondani, jó lenne-e ez a ruha, mert a "teltebb" van akinél a 65, van akinél a 100 kilót jelenti...

2013. dec. 11. 19:34
 18/23 A kérdező kommentje:

Valami csipke ruhát mutassatok ha lehet, mert annyira tetszenek :))

168 cm vagyok 60 kg, ámbár most lehet fogytam 1-2 kg-t, 80/B melltartót hordok

2013. dec. 11. 19:47
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdező ne röhögtess, neked teljesen átlagos méreteid vannak. Nyugodtan vedd fel ezt a ruhát, sőt bármelyik másikat is, mert egy magassarkúval meg még az átlagnál magasabb is leszel.

De amúgy itt van pár csipkeruha:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 11. 20:19
 20/23 A kérdező kommentje:

húúúúú köszönöm szépen :))

ez a kettő tetszett :) : [link]

[link]

Azok tetszenek amelyeknek nagyobb szoknyájuk van mint amit belinkeltem a kérdésben :) Amelyik nagyon ilyen testhezsimuló azok nem.

2013. dec. 11. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!