Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy ilyen ruha hogy állna nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen ruha hogy állna nekem?

Figyelt kérdés

szóval nem vagyok nagy darab de a képen látható lánynál teltebb vagyok. Szerintetek egy kicsit teltebb lánynak hogy állna egy ilyen ruha? Annyira tetszik :))

[link]

2013. dec. 10. 22:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szerintem jól.

Nagyon szép ez a ruha.

2013. dec. 10. 22:05
 2/23 anonim ***** válasza:
37%

Tudnod kell, hogy ez nagyon erősíti a kart.

Ha azzal a területtel problémáid vannak, nem lesz előnyös.

2013. dec. 10. 22:09
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ, mennyire vagy telt és hol. Állhat jól is, mert pl. karrészen és mellrészen jól takarja a felesleget, nem lógnak ki a hurkák mint pl. pántnélküli ruhánál hónalj-mellrészen.

A vastagabb csípőt, lábakat is jól takarja

De ha pl. a hasad nagy, akkor nem biztos, hogy ez a fűzős felsőrész nyerő lesz.

2013. dec. 10. 22:10
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Én is felraktam esküvőm előtt, hogy szerintetek hogy állna, leírtam, hogy nem vagyok olyan vékony, mint a lány a képen. Erre megkaptam, hogy ezt a ruhát vékony magas lányokra tervezték. Én meg visszaírtam, hogy csak úgy, mint szinte az összes többit. Mindenki nem lehet modell alkat. És tudod mit, jól állt, pedig elég kritikus vagyok magammal szemben, de baromi jól állt. Neked is jól fog állni. Egyébként kábé 2cm-t kellett levágnom a hosszából és még kicsit bő is volt, de nem feltűnően, kényelmesen el voltam benne.
2013. dec. 10. 22:11
 5/23 anonim ***** válasza:

Hat ahogy irtak, attol fugg mennyit jelent nalad az, hogy teltebb vagy. A ruha gyonyoru, tudod a pontos nevet?

Sok boldogsagot :)

2013. dec. 10. 22:14
 6/23 anonim ***** válasza:
Az Allure Bridals modellje, 8874-es, 2012-ből. Az ára 6-800.000 ft között mozog vásárlásra.
2013. dec. 10. 22:27
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Ennél csak jobban állhat rajtad, mert ha jobban megnézed a ruha teljesen eláll a lány testétől, nemtudom miért nem a méretének megfelelő ruhadarabot adtak rá. Egyébként meg persze, hogy egy vékony modellen mutatják be, mint minden ruhát, mert a modellek vékonyak, de ha ez alapján ítélnénk meg, hogy mi kinek áll jól, akkor már a normál alkatúak is pucéran mászkálnának. Szóval erre ne építs, hogy a modellnek milyen alakja van, mert neki az a dolga, hogy vékony legyen.
2013. dec. 10. 22:53
 8/23 anonim ***** válasza:
Ha a karod nem túl vastag, akkor jól. Amúgy szerintem is egy kicsit nagy a modellre az a ruha. A nyakánál, mellkasánál látszik, hogy kb. két számmal nagyobb, a karján viszont túlságosan feszül, na, látod, rajta sem tökéletes, pedig vele reklámozzák... Ne a modellből indulj ki.
2013. dec. 10. 23:05
 9/23 anonim ***** válasza:

Katalin hercegnőnek volt ilyesmi felsőrészű ruhája. Nekem is nagyon tetszik.

Szerintem jól fog állni, ha nem hasra hízó típus vagy. A V-kivágás szépen nyújtja a nyakat, alakot, szóval magasabbnak, karcsúbbnak tűnsz majd.

2013. dec. 10. 23:25
 10/23 anonim ***** válasza:
A karodat vékonyabbnak akkor mutatná, ha a csipke mintája hosszanti irányú lenne, inkább olyan csíkozott hatást keltő. De hogy ilyen terjedelmes, kerekded minta van benne, így kövéríti inkább.
2013. dec. 10. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!