Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen ruha jól állna egy teltebb lányon?
Igen.
Ha körte vagy, akkor mindkettő, ha alma, akkor csak az első.
Ez attól függ, hogy mennyire vagy telt.
Nekem a halálom, amikor a duci, nagy mellű lányok felvesznek pánt nélküli esküvői ruhát, aztán egész nap huzogatják felfele, nehogy kibuggyanjon belőle a mellük. Számomra a pánt nélküli ruhák az ilyen vékony lányokon mutatnak csak jól.
Szerintem sem kövéritene... sőt... :)
Igazán előnyös darab a teltebbeknek. Nekem több ilyen ruhán is van, kb térd magasságú, de a szabés ugyanaz, én is teltebb vagyok, de ezek a legjobban állnak.
Gyönyörű választás :)
Az elsőt csakis úgy vedd fel ha egy bolerot is veszel hozzá. A második is épp határeset.
Nem csak a második válaszadó utálja ha egy teltebb lány pánt nélküli ruhát választ.. ez szinte szabálynak minősül!
Miért kellene bolerót venni hozzá? Azért mert teltebb alkat nem kell teljes mértékben "bebugyolálni" magát. Szerintem mind kettő ruha szép és valószínűleg jól is állna, habár a telt nem elég pontos megfogalmazás...
Tudnál esetleg olyan képet belinkelni, ahol hasonló testalkatú nő van a képen, úgy jobban tudnék/tudnánk segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!