Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az ilyen ruha jól állna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen ruha jól állna egy teltebb lányon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ha nem, akkor milyen menyasszonyi ruhák állnának jól?

2013. jan. 17. 18:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%

Igen.

Ha körte vagy, akkor mindkettő, ha alma, akkor csak az első.

2013. jan. 17. 18:23
 2/23 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm lebeszélt róla, mondván kövérítene. Addig van fél évem..fogyni fogok amennyit csak lehet. De egyébként is láttam ilyen ruhákat teltebb menyasszonyokon és szerintem nem állt nekik rosszul. Körte vagyok egyébként. Köszönöm a választ :)
2013. jan. 17. 18:25
 3/23 anonim ***** válasza:
87%

Ez attól függ, hogy mennyire vagy telt.

Nekem a halálom, amikor a duci, nagy mellű lányok felvesznek pánt nélküli esküvői ruhát, aztán egész nap huzogatják felfele, nehogy kibuggyanjon belőle a mellük. Számomra a pánt nélküli ruhák az ilyen vékony lányokon mutatnak csak jól.

2013. jan. 17. 18:27
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha addig mentek külföldre, bármelyik drogériában vehetsz semmi összegért olyan ragasztószalagot, amivel a ruhát hozzáerősítheted a bőrödhöz, és nem fog csúszkálni.
2013. jan. 17. 18:29
 5/23 Vicus92 válasza:
74%

Szerintem sem kövéritene... sőt... :)

Igazán előnyös darab a teltebbeknek. Nekem több ilyen ruhán is van, kb térd magasságú, de a szabés ugyanaz, én is teltebb vagyok, de ezek a legjobban állnak.

Gyönyörű választás :)

2013. jan. 17. 18:40
 6/23 anonim ***** válasza:
66%
A "lépcsős" szabása szerintem teltebb alakon is szép és előnyös, bár relatív, hogy ki mit ért telten. A másik ruha szerintem csak vékony magas lányokon mutat szépen, de ez a magánvéleményem. A derékban vágott fazon, majdnem hibátlan alakot igényel.
2013. jan. 17. 18:52
 7/23 A kérdező kommentje:
Az elsőt tudnám elképzelni magamon. Egyébként is több ilyen ruhám van. Akkor rábeszéltetek :) Próbálok ilyet, aztán meglátjuk ,hogy hogy tetszik magamon.
2013. jan. 17. 19:25
 8/23 anonim ***** válasza:
38%

Az elsőt csakis úgy vedd fel ha egy bolerot is veszel hozzá. A második is épp határeset.

Nem csak a második válaszadó utálja ha egy teltebb lány pánt nélküli ruhát választ.. ez szinte szabálynak minősül!

2013. jan. 17. 19:33
 9/23 anonim ***** válasza:
83%

Miért kellene bolerót venni hozzá? Azért mert teltebb alkat nem kell teljes mértékben "bebugyolálni" magát. Szerintem mind kettő ruha szép és valószínűleg jól is állna, habár a telt nem elég pontos megfogalmazás...

Tudnál esetleg olyan képet belinkelni, ahol hasonló testalkatú nő van a képen, úgy jobban tudnék/tudnánk segíteni!

2013. jan. 17. 19:49
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Ez a boleró dolog inkább attól függ, milyen a hölgy felkarja. Ha narancsbőrös, akkor kell, ha nem, akkor felesleges.
2013. jan. 17. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!