Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az ilyen ruha jól állna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen ruha jól állna egy teltebb lányon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ha nem, akkor milyen menyasszonyi ruhák állnának jól?

2013. jan. 17. 18:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj már, de én ruhákkal foglalkozom, hadd tudjam már jobban.

Egyrészt az, hogy nagy kebleid vannak, vagy erősen túlsúlyos vagy (mint a linkelt oldalon a hölgyek), és az, hogy a kérdező körte alakú 3 teljesen különböző dolog, 3 teljesen eltérő ruhaigénnyel.

Nagy mellekre, de egyébként normál alakra valóban a sweetheart dekoltázs az ideális, ahogy mondod.

Viszont kifejezetten túlsúlyos méretekre a csónaknyakú, V kivágású, nyakba akasztós és vastag pántos modelleket találták fel! Egy szóval sem írtam, hogy spagettipánt kellene nekik, sőt.

A spaggettipánt, az egyenes mellvágás és az enyhén dekoltált a normál vagy vékony - és nem feltétlenül lapos, hanem max. C mellméretű - nőkre lett tervezve. A lényeg itt inkább a vékony, esetlegesen csontos vállakon, karokon van.

Az ukrán menyasszonyi ruhákról annyit, hogy már több kérdésben is kifejtettem ezen az oldalon, hogy szégyen az egész. Viszont ilyen tekintetben teljesen mindegy, hogy éppen Maggie Sottero vagy Elise Saab modellt visel-e az ember, egy bizonyos mellméretet már képtelen megtartani a pánt nélküli ruha, legalábbis hosszú távon és egyforma tartással. Nyilván vannak trükkök, mint a külön is kapható szilikoncsík, stb., de egyszerűen nem erre lett tervezve egy-két modell.

Az meg tényszerű, hogy csak ront a helyzeten, ha alibabáról és egyéb kínai förtelmekről rendel az ember ruhát, poliészterből, tisztességes merevítés nélkül.

Viszont a kérdéshez visszatérve: mivel a kérdező a körte alakból ítélve felül normál, alul kicsit ducibb alkatú, ezért az általa linkelt modellek tökéletesen megfelelnek az alkatára, nem fognak kövéríteni.

2013. jan. 18. 19:24
 22/23 anonim ***** válasza:
72%

a 14-16 az még nem olyan debella :) magyarban 42-44nek felel meg, én is ilyen alkat vagyok, szintén körte.

nekem széles vállam van, jól állnak a kismamafazonú ruhák, arányos az alakom, tehát nem tűnök kövérebbnek mint amennyi vagyok. szerencsére a derekam kifejezetten szép formájú, nem is igazán körte, hanem bélelt homokóra vagyok :D

mindkét ruhát próbáld fel, bátran tedd ki ide a képet, kapsz majd hideget-meleget, de le tudod belőle szűrni, h pont neked pont az a ruha hogyan áll.

én speciel nem mernék felvenni cicintartós ruhát, mert a mellem kicsinek számít, mindössze 85B-s, és félnék, h lecsúszna. van csőtopom, de annak erősen gumizva van a teteje, viszont egy menyasszonyi ruha más kialakítású.

2013. jan. 19. 15:01
 23/23 anonim ***** válasza:
71%

"én speciel nem mernék felvenni cicintartós ruhát, mert a mellem kicsinek számít, mindössze 85B-s, és félnék, h lecsúszna. "

Nyugodtan felvehetsz egyébként ilyesmit, egyrészt, mint írtam, ezek 99%-ban kis mellekre vannak kialakítva, másrészt előre szabott mellrésszel és gyakran szivaccsal is rendelkeznek, valamint szilikoncsíkkal, ami megtartja. Épp ez az, hogy a kisebb keblek megtartására ideális, hiszen nem húzza le a súlya, viszont a nagyobbakére képtelen :)

U.i.: aki lepontoz azért, mert szakmailag hozzáértő választ adok, az legyen büszke magára. Ő biztos jobban ért hozzá.

2013. jan. 19. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!