Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyasszonyi ruhába hogy oldjátok meg a wc-t?
Figyelt kérdés
kísérővel? :))) vagy kinlódva?2013. jan. 16. 20:03
1/23 anonim válasza:
Kísérővel.
A wc előtt megálltam, felemeltem derékig a ruhát,és anyu fogta az egészet előttem,mintha felfelé le akarná húzni rólam. Betolattam a wc-be és fölé "guggoltam". Vicces az egész,de muszáj :)
2/23 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés! :D
Engem is érdekelne! :D
3/23 Ant39 válasza:
Nekem a férjem segített az esküvőn XD
4/23 anonim válasza:
Egyedül nem ment:)
Kellett valaki,aki egyáltalán segít bemenni az ajtón,aztán tartja azt a nagy abroncsot.Na már most ez nekem,aki eleve akkor sem tud pisilni,ha a szomszédos WC-ben van valaki,külön vicces volt,de megoldottuk:)
Szerencsére csak egyszer kellett,nem ittam sokat.
5/23 anonim válasza:
Először kisérővel, aztán rájöttem, hogy a ruha jól alkalmazkodik, megy ez egyedül is, de tényleg egyszerű ruhám volt. A habosabbal nekem is kellett volna a segítség.
6/23 A kérdező kommentje:
még a pisi csak-csak oké ha valaki nő (főleg ha anyud) megy be veled, de ha nem csak azt kell? nem eszel egész este? :))
2013. jan. 16. 20:19
7/23 Ant39 válasza:
én pisilésre értettem,lepontoztak. Nem értem ,hogy miért is baj ha a férjem segített? legalább volt egy kis "mi" időnk;)
8/23 anonim válasza:
1vagyok.
Én is csak pisiltem. Nem tudom mi a baj a válasszal,de aki lepontozta az összes választ,annak biztos van jobb ötlete, hogy hogy lehet megoldani, egy hatalmas ruhában a pisilést egy pici wc-fülékben.
9/23 Ant39 válasza:
Nem baj adtam neked zöld kezetXD
10/23 anonim válasza:
Nekem csak pisilni kellett, azt meg tudtam oldani egyedül. A nyakamba kaptam a szoknyát és onnan már ment minden. :D "Nagydolgot" nekem olyan sűrűn nem kell intézni, elintéztem még az esküvő előtt, utána bőven kibírtam a végéig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!