Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyasszonyi ruhába hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyasszonyi ruhába hogy oldjátok meg a wc-t?

Figyelt kérdés
kísérővel? :))) vagy kinlódva?

2013. jan. 16. 20:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Egyik barátnőm simán megoldott uszályos, abroncsos szoknyában egyedül, a ruhát maga előtt összefogta és sikerült. Nekem szerencsére nem kellett, 40 fok volt és minden folyadékot kiizzadtam :)
2013. jan. 16. 21:30
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Nekem uszályos sellő ruhám lesz (igaz, ez alá nem kell abroncs, hanem bele van építve egy karika, hogy tartsa). A legjobb ötletem az, ha wc-re kikísér a tanúm, wc előtt kibúj, utána meg vissza :D Nehéz a ruha egyedül tartva, én meg szégyellős vagyok :D
2013. jan. 16. 21:41
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Tudom durva, de én egész nap csak egyszer pisiltem( dlelőtt 11től reggel 7ig, úgy 4 körül) Akkor is nagyon nehezen, anyu fogta a ruhámat valahogy, de ígyis nehéz volt, de egyedül lehetetlen szerintem( legalábbis nagy túlszoknyás ruhával tuti)
2013. jan. 16. 21:52
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Hát, nekem akkora ruhám volt, hogy sehogy se fért be a fülkébe... Úgyhogy 3-szor kellett kibújnom belőle az est folyamán. Nekem a koszorúslányok segítettek. De pl. én már segítettem barátnőmnek tartani a szoknyáját, mikor ő volt a menyasszony, szerintem semmi gáz sincs benne, a szoknyától nem lát a másik semmit, hallani meg akkor is hallod, ha a szomszéd fülkében van. A nagy dolgot érdemes még öltözködés előtt elintézni.
2013. jan. 16. 21:54
 15/23 anonim ***** válasza:
78%

Hat nekem nagy abroncsom volt, 1meter alul az atmero, es siman tudtam egyedul :) konkretan parom mar jott a hintoval, en meg wc-re mentem egyedul, menyaruhaba, a kb 1*1meteres wcnkbe, mert hasmenesem lett az izgalomtol :D

Az also abroncstol kezdve folfele osszefogod a karikakat, megemeled a combodig, mielott bemesz a wcbe lehejtod a tetejet, bemesz, megfordulsz, magad ele huzod a ruha, egyikkezzel osszefogod, masikkal felemeled a fedelet :) wc-lehuzas elott megint lokd le a fedelet, nehogy vizes legyel :)

Remelem segitettem :)

2013. jan. 16. 22:12
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Én egyetlen egyszer pisiltem miután felvettem a ruhát. Akkor mozgássérült wc-be mentem, persze egy barátnőm ott állt az ajtóban, hogyha valaki jönne kerekes székkel, akkor kimagyarázza, hogy bent van egy 2 méteres abroncs, várjon egy pillanatot, de nem volt ilyen szerencsére. Egyedül meg tudtam oldani. Nagyon keveset iszok, ez aznap sem volt máshogy, szerintem maximum fél liter volt a folyadék bevitelem, máskor sem több. Nyár volt, meleg, izzadtam is kicsit, így gondolom kijött belőlem minden. Nagy wc-znem hetente maximum 2 alkalommal kell, így eszembe sem jutott, hogy majd pont a ruhában jön rám. Nem is volt belőle gond.
2013. jan. 16. 22:39
 17/23 anonim ***** válasza:
81%
Hatalmas ruhám volt. (Akkora, hogy oltári nehezen találtam abroncsot a ruhám alá.) De simán meg tudtam emelni a hátulsó részét az abroncsnak és úgy ülni a wc-re. Az uszályom fel volt csatolva, azzal nem volt gond.
2013. jan. 16. 22:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. :)
2013. jan. 17. 06:09
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
hugom segített...mivel a létező legnagyobb abroncsom volt és a ruhám volt vagy 1 tonna...inkább az egészet levettem pisi előtt...és aztán vissza...hál istennek 2x kellett csak az esküvő és a lagzi alatt eljátszanom ezt, úgyhogy nem volt probléma...és így legalább kényelmesen tudtam psisilni is :D
2013. jan. 17. 08:41
 20/23 anonim ***** válasza:
29%
Hogyhogy hogy intézed a nagydolgot? Neked hányszor kell sz.rnod egy nap?? Tartsd vissza, és kész. Nem egy éves vagy már, aki ha érzi az ingert, kinyomja.
2013. jan. 17. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!