Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pánt nélküli fűzős mennyasszonyi ruha alá vehetek fel fehér fűzőt? Vagy az látszik kívülről, hogy fűző van alatta?
Probáld ki,hogy látszik e a ruha alatt. főleg az számit,hogy mell résznél milyen a ruha,nem lóg e ki alóla a füző
Egyébként a triumphban v a calzedoniában tudsz venni normális pánt nélküli melltartót,de tudom,hogy nehéz olyat találni ami nagy mellűeknek is jó.Meg azt is vedd számitásba,hogy a ruha is füzős,szóval az is tartani fogja amelltartót+a melleid is:)
Úgy be fogják neked fűzni a ruhát, hogy nem lesz ezzel gond :) De miért nem próbáljátok meg úgy, ahogy a szalonban mondják?
Nekem átlagos mellem van, én varrattam a ruhába melltartóbetétet és úgy volt simán befűzve hátul, semmi gondom nem volt :)
Utolsó,szerintem te a szilikon pántra gondolsz,az tényleg csúnya hozzá.
A szilikon csik viszont nem látszik,az a melltartó szélén van végigfuttatva,a hátadon is,és tapad.
Asszem nem igazán tudom elképzelni.. :D
Amúgy tényleg a szilikonpántra gondolok..
Nah, felfogtam :)
hát nemtom...
Combfixből kiindulva nem tudom mennyit érhet..
Nekem volt anno ilyen szilikoncsíkos combfixem, állandóan lecsúszott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!