Szerintetek EMO a fekete cipőben fehér fűző?
Figyelt kérdés
Semmi csicsa,csak fekete bőrcipőben,fehér fűző.Nem szeretem az EMOkat és semmilyen formában nem akarok úgy kinézni.Bunkók kíméljenek (mondhatjátok hogy emos,de ne ilyen lefitymálóan)2010. ápr. 12. 20:17
2/19 A kérdező kommentje:
Csak bőr,de ez nem sokat számít
2010. ápr. 12. 20:18
5/19 anonim válasza:
Szerintem ez tök jól néz ki :) Ha a többi ruhád nem olyan, amire azt mondanák, hogy emo, akkor csak ez miatt szerintem nem fog annak tűnni.
6/19 A kérdező kommentje:
Megy nektek a zöldujj.Többiek?
2010. ápr. 12. 20:38
7/19 anonim válasza:
sztem jó hozzá a fehér fűző mert a cipő oldalán is van fehér alapból. tehát no para :)
8/19 A kérdező kommentje:
Kösznöm válaszod.Felujj.
2010. ápr. 12. 20:44
9/19 anonim válasza:
Attól függ milyen hajviseleted, és a többi ruhád(nadrágod, cipőd) Szóval sztem nem.
10/19 A kérdező kommentje:
Teljesen EMOmentes.Rövid haj,farmereket,ingeket,sima pólókat hordok.Kösznöm,felujj.
2010. ápr. 12. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!