Szerintetek EMO a fekete cipőben fehér fűző?
Figyelt kérdés
Semmi csicsa,csak fekete bőrcipőben,fehér fűző.Nem szeretem az EMOkat és semmilyen formában nem akarok úgy kinézni.Bunkók kíméljenek (mondhatjátok hogy emos,de ne ilyen lefitymálóan)2010. ápr. 12. 20:17
11/19 anonim válasza:
Jó cipő és szerintem nem emo :D
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Zöldujj.
2010. ápr. 12. 21:07
13/19 anonim válasza:
Nem emo-s. Jól néz ki a cipő, nekem is volt hasonló (igaz, fekete fűzővel.)
Fekete bakancsban fehér fűző, na AZ GÁZ xD
(Most lehet lepontoznak a ..., de nem érdekel...)
14/19 anonim válasza:
Nem rossz.
Utolsónak: A fekete bakancsban, fehér fűző, egy szimbólum. ;) Nem divat, van jelentősége, bár én sosem tenném bele.
17/19 anonim válasza:
Fekete bakancsban fehér fűző gáz? Aki bakancsot hord, valószínűleg nem azért veszi fel, mert annyira divatos. Ahogy a fehér fűzőt sem azért, mert az olyan jól néz ki, hanem mert jelentése van. (Bár én sem tennék bele fehéret, mert nem egészen azokat a nézeteket vallom... :) )
Ez a cipő viszont jól néz ki fehér fűzővel is, sőőt, talán jobb is, mint feketével, mert az olyan egyhangú lenne... :D
18/19 anonim válasza:
Fúú, az első adidas baromi jól néz ki! Mi a pontos neve, mennyibe kerül, és hol lehet megvenni? :)
19/19 anonim válasza:
kva jó^^
rikító zöld cipőfűzőt is tehetnél bele^^ vagy kéket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!