Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pánt nélküli fűzős mennyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pánt nélküli fűzős mennyasszonyi ruha alá vehetek fel fehér fűzőt? Vagy az látszik kívülről, hogy fűző van alatta?

Figyelt kérdés
Sajnos nagy melleim vannak, és a pánt nélküli melltartó nem tartja a melleimet, lecsúszik:( ezért gondoltam fűzőre. de az nem néz ki rosszul a ruha alatt?
2011. nov. 19. 17:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt leírják,,mi kell hozzá :) és gyönyörű!

[link]

2011. nov. 19. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha még új és tapad akkor sokat ér :) Nekem a triumphból és a debenhamsből van (utóbbi csak bp-n van, triumph tuti van nálatok is:)) A szilikon csík amúgy olyan rajta, hogy a kosár tetején és a melltartó hátsó részének a tetején és az alján fut, és tapad a bőrödhöz. Tehát kívülről semmi nem látszik belőle és te sem érzed :)Nekem 80D-s mellem van és tökéletesen tart. És ezek levehető/kombinálható pántúak (tudod keresztezni, féloldalasan hagyni stb), szerintem egy ilyen melltartó mindenféleképp jó befektetés :)
2011. nov. 19. 18:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos információkat!:) Utána nézek, jó lenne találni egy ilyet.:)
2011. nov. 19. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem is nagy mellem van (85D). Hidd el nekem, ha rendesen halszálkázva van a ruha, és rendesen rádfűzik, akkor úgy fog tartani hogy ha akarod se tudod kicsusszantani belőle a cicidet:)
2011. nov. 20. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

gondolom, már késő mondani, hogy nagy mellekkel nem pánt nélküli ruhát kellett volna választani

amúgy meg menj be egy triumph márkaboltba vagy normális fehérnemű boltba (aranypók van még?), ahol szakeladók segítenek neked melltartót választani

a húgom kifejezetten kis mellű nő volt szülés előtt, ő egy esküvői fehérnemű szakboltba ment el esküvő előtt - sajna én is mentem vele és 2 órába tellett, amíg a megfelelő fűzőt kiválasztották az eladóval, addig dekkoltam ott - vitte a ruha képét is magával

2011. nov. 20. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!