Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen ruha jól állna egy teltebb lányon?
Na.
Attól függ a dolog, mennyire vagy telt. Ha avállad, karjaid húsosak, akkor kizárt, hogy ez a ruha jól álljon. Főleg, ha nagyobb mellmérettel rendelkezel. A pánt nélküli vagy spagettipántos modellek kifejezetten vékony/átlag alkatú nőkön állnak jól, rájuk lettek tervezve.
Ha körte alakod van, és comb/fenék/has tájékon vagy erősebb, mellben/karban/vállban pedig normál, akkor nyugodtan bevállalhatod ezeket a ruhákat. Ilyen esetben nem kövérít, hanem épp ellenkezőleg, elrejti a felesleget (egy bizonyos mértékig).
Szia!
Én dagi vagyok, és nem venném fel egyik ruhát sem vagy válltakaró sál vagy boleró nélkül. Ne vedd sértésnek, csak nem szeretem ha kilátszik a karom, mert tudom hogy dagi és nem tetszik.
Amúgy szép ruhák és szerintem jól állnának pont azért, mert nem testre simulósak és nem néznél ki úgy, mint egy kötözött sonka. :)
Gratulálok és sok boldogságot! :)
Mindenki azt mondja, hogy ez jó a duciknak, én nem kifejezetten duci vagyok, csak homokóra és mégis egy ilyenben olyan szarul nézek ki. Ez a fazon a piszkavasaknak való, ha már van valami melled, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy kismama, ráadásul azt is nehéz eltalálni, hogy mennyire legyen bő, mert tényleg hatalmasnak nézhetsz ki benne, mint akit becsomagoltak egy lepedőbe.
Itt sok telt menyasszonyos kép van:
Nem tudom mennyire tudsz angolul, soknál én úgy voltam, hogy felhúztam a szemöldökömet, hogy ez neki jó? Aztán elolvastam a szöveget, hogy 22-es ruhákat hord ami magyarban 50-es ruhának felel meg. Na ebből a szögből meg olyan, hogy 50-es? 50-es, hát tényleg nem is látszik...
HÁt ne is haragudjon már, aki a dagadt menyasszonyos oldalt linkelte, de azon egy jó példa sincs kb.
Mindegyikőjük előnytelen ruhát visel az alkatához képest. Ilyen extra méretekre a csónaknyakú, V kivágású, nyakbaakasztós modellek illenek csak, ott meg szinte mindenki pánt nélküliben, kibuggyanó tőgyekkel pózol. Marha jó példa...
ÉS azt sem értem, miért tartozik ide. A kérdező körte alkatú, tehát felül normál, alul picit ducibb. A 14-16 40-42-es méretet jelent, ami igazán nem olyan nagy,hogy extrém méreteket kellene keresgélnie. Én pl. 176 centi vagyok és 55 kiló, de széles a csípőcsontom, így van, ahol nekem is 40-es nadrág kell...
Kedves 18-as végig nézted az egész 7 oldalnyi képet, vagy megnéztél két darabot és közölted, hogy ez szar? Mert abban a hét oldalban rengeteg van, ahol nagyon is előnyös és nem pánt nélküli ruhák vannak.
Amúgy meg, annak kell a pánt nélkülit húzogatni, aki egy gagyi szart vesz, normális, nem gagyi, nem ukrán menyasszonyi ruha az meg sem fog mozdulni rajtad.
Nekem nagy melleim vannak, csónaknyakúban úgy nézek ki, mint öreg anyám, a spagettipántosban, mintha itt ragadtam volna a 90-es évekből, a V kivágás pedig kifejezetten erősít fent, még karban is, tehát még rosszabb. De egy sweet heart dekoltázsú pánt nélküli báli ruha fazonban gyönyörű vékony derekam volt, és nagyon szép dekoltázsom.
Ez hülyeség, hogy pánt nélkülit csak laposak vegyenek fel. Rendes ruhát kell venni, olyan, aminek van tartása, amiből semmit sem spóroltak ki és nem fog csúszkálni, meg mozogni! Vagy ezt a laposak azért találták ki, hogy nehogy már akinek jutott mell, az meg is mutathassa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!