Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruha állna jól szerintetek ilyen testfelépítésű lánynak?
Figyelt kérdés
175cm és 56kg. 75B-s melltartót hordok.
Nekem a (váll)pántos és uszály nélküli ruhák tetszenek. Esetleg tudnátok ilyen ruhákat linkelni?
2012. nov. 10. 18:27
2/12 anonim válasza:
A zsákot azért írta mert ő csak folt...valahova kellene már tartoznia az online életen kívül.
4/12 anonim válasza:
Valóban nagyon jól állna neked a pántnélküli (miért nem tetszik?), de ha ragaszkodsz a pántoshoz, akkor esetleg féloldalas modellt nézz, mert csinos vagy és meg kéne mutatnod az alakodat. Egyébként minden jól fog állni neked, ezért nem is linkelek, nézz szét neten, rengeteg képet fogsz találni, meg a ruhaszalonokban próbálj, hogy mi tetszik!
5/12 A kérdező kommentje:
Igazából azért nem szeretnék pánt nélkülit, mert nincs ami megtartsa, és nem szeretném egész végig felfelé húzkodni a ruhámat, nem szeretnék feszengeni, hogy úristen mikor esik le rólam :)
2012. nov. 10. 18:58
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
lehet kapni olyan melltartót aminek nincs pántja és hozzátadag a mellhez én olyat vettem (nekem is hasonló alakom van).
pánt nélküli ruhám volt de olyan hogy belül volt két vékony pántja ha mégis... de nem kellett mert azzal a melltartóval nem csúszott le a ruha.
még talán olyan ruha állna jól ami kersztebepántos és vastag pántjai vannak vagy amelyiknek kis fodros ujja van de azt le lehet csúsztatni a vállról.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Ne haragudj de ilyen alakra barmilyen ruha jol allna!!
probalj fol mindenfelet kicsit nagyot abroncsosat szuket stb
sok sikert es sok oromet a probalgatasba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!