Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha, de milyen?
Egyszerű polgári esküvőről beszélünk, de mivel templomi nagy eséllyel nem lesz, ezt szeretnénk emlékezetessé tenni :)
Nem tudok kiigazodni a ruhák között.
Egy habos-babos esküvői ruhát soknak tartok - bár lesznek meghívottak, max. egy ilyen 20-25 fő -, egy sima kosztümöt viszont kevésnek, és túl hivatalosnak.
A hajszínem is extrém, piros, de legalább hosszú, így lehet elegánsra variálni :)
Ti milyen ruhát tudnátok ajánlani?
Az alakom keskeny, a lábaim viszonylag hosszúak, viszont a vállam elég széles.
Nekem sem volt templomi esküvöm, mégis fehér menyasszonyi ruhában voltam. Nem kell habos-babost választani, de egy egyszerű fazonú fehér ruha nagyon szép lehet.
A belinkelt estélyi ruhák nagyon jó fazonúak, ha ilyet választasz fehérben az szerintem egyáltalán nem túlzás.
Én mindenképpen egy kisestélyit választanék ebben az esetben.
Színek tekintetében főleg a tiszta hófehérrel érdemes próbálkoznod, a sárgás, rózsaszínes árnyalatok nem passzolnak jók a vörössel (mondom ezt szintén extrém piros hajjal ;) Esetleg egy enyhe krémszín még beleférhet.
Az arcodra tudok egy nagyon jó megoldás, amivel kényelmesen érezheted magadat: díszkalap, fejdísz! Iszonyatosan sikkes és elegáns, de elbűvölő is :)
pl.:
Ehhez pedig az ilyen fazonú ruha pl. tökéletesen illik:
Ezt később egy színes derékszalaggal, masnival, nyakbakötővel feldobva bárhova felvehetnéd.
Ennek a kettőnek a kombinációja tipikus 50-es évek stílus, nekem hirtelen ez jutott eszembe. Fehér kis selyemkesztyűt javasolnék hozzá.
egyebek, amik nekem tetszenek és nem óriási, habos-babos ruhák, és később is hasznosíthatóak:
Extravagáns a frizurád, különleges lélek vagy (hisz itt totózol ezen :-) ez egy nagy nap lesz, légy gyönyörű!
Egyszerűen dögös ruhát válassz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!